Szoptatós párnát érdemes venni?
Figyelt kérdés
2008. máj. 11. 17:21
1/5 anonim válasza:
Én a terhességem alatt használtam az utlosó 2 hónapban. segitett az oldalfekvésben rátettem a ábam és nem nyomódott a hasam. Szoptatásra nekem nem jött be. JA és elég húzós az ára 6000 ft. sztem nem éri meg.
2/5 anonim válasza:
Szia
Baratnom is evvel szoptatott,es neki nagyon bejott.En is vettem igaz meg csak a 6.honapban vagyok,de nagyon jo oldal fekvesnel ratenni a labat,es pelpocolasnal is kituno,remelem a szoptatasnal is ennyire jo lesz.
En itt vettem,es itt ahogy neztem a legolcsobb a parna.
3/5 anonim válasza:
Én az alvást úgy oldom meg,hogy hengerbe tekertem a takarónkat,és az van a lábam között egészen fel és mint egy kispárna fekszem rajta..azzal is remekül ki lehet párnázni magad.Egyik ismerősöm mondta,hogy a kislánya imád rajta aludni.
4/5 anonim válasza:
Szia.Nekem nem volt szopis párnám, én pólyában, aztán párnán szopiztattam a babám, az is jó volt, de a következő babámhoz tuti veszek.A tesómnál próbáltam és nagyon kényelmes ciciztetni vele.Fogja a derekad,és a baba kényelmesen fekhet rajta.
5/5 anonim válasza:
Én azért vettem szopipárnát, mert nagyon kisebesedett mindkét mellbimbóm a szoptatások kezdetén, de a párna segítségével, jobban tudott a baba szopni, és nem fájt annyira a szoptatás. Ezen felül nagyon kényelmes is. Tényleg drága, de nekem megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!