Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Igazam van abban, hogy cumisüv...

Igazam van abban, hogy cumisüvegből nem akarom etetni a fiam?

Figyelt kérdés
Egyik rokonom felvetette, hogy fejjek és így cumisüvegből a meglehet etetni a babámat én pedig addig elmehetek valahová.Mondtam köszönöm nem, így is eltudok menni, mert 3-4 óránként szopizik csak a fiam.Nem szeretném cumisüvegből etetni.Amikor bebeszélték, hogy teáztatnom kell, megtettem.Szoptatáskor pedig a fiam úgy próbált meg szopizni, mintha cumisüvegből inna.Többet ilyet nem szeretnék.
2012. aug. 14. 15:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Én is igény szerint szoptatok, semmi tea, vagy víz! Felesleges! Amúgy teljesen megértelek, hogy kiakadtál, én sem szeretem, ha tanácsokkal látnak el! Ha valamit nem tudok, kérdezek!
2012. aug. 14. 17:11
 12/13 A kérdező kommentje:
A legjobb az egészben, hogy nem is akarok elmenni otthonról a babám nélkül.Hivatalos ügyeket, ha kell intézni, akkor a párom elvisz és kint megvárnak a kocsiban.Igaz mindig szopi utánra tervezzük az indulást,jókat tud aludni a kocsiban.Nem szándékozom olyan helyre menni, ahová a fiam nem jöhetne velem.Jó baba, mosolygós, bírja a csavargást.Egyébként csak én tudom megkülönböztetni a sírását,mikor éhes, mikor szeretne aludni vagy ha csak unatkozik.
2012. aug. 14. 17:42
 13/13 xStefix ***** válasza:
Kérdező, teljesen jól csinálod, minden gondolatoddal egyetértek! :)
2012. aug. 16. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!