Töredezik ill. hullik a hajam. Mit csináljak? Szedjek valami vitamint?
Figyelt kérdés
11 hetes a babám és szoptatom. 3-4 naponta bekapok egy-egy Elevitet, de úgy néz ki ez nem elég.2008. máj. 9. 17:46
1/3 anonim válasza:
Fogorvosnal voltal?
Kerdezd meg a vedonot, hogy biztos legyel a dolgodban, hogy mit ajanl a szoptatas mellett.
2/3 anonim válasza:
Szia.Ha gondolod szedj sörélesztő tabit.Teljesen természetes, és a baba hajának, bőrének is jót tesz.Ha viszont nem segít menj nézesd meg a fogaidat, vagy esetleg a manduládat.Még ezek szoktak az okok lenni.
3/3 anonim válasza:
A szoptatás alatt ez természetes,még ha sok kihullik is. Én Biovanne vitaminkapszulát szedtem.Gyógyszerész ajánlotta.Amig szoptatsz szedheted!Én már nagyon pánikoltam,mert nagyon hullott,gyógynövényes hajolajat is használtam.11 hónapig szoptattam,végig hullot,de van akinek csak 1-2 hónap.Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!