Nálatok is kaotikusak az első hetek?

Én semmiképpen nem adnék neki vizet.
Nekem sikerült napirendet kialakítani már az első 1-2 hétben, ez azóta is működik, szerintem a rendszeresség nagyon fontos a babák életében.
Természetesen, ha igényli megkínálom a cicimmel, de szinte 95%-ban tartja a 2,5-3 órát. Az éjszakát első perctől átalussza. Tudom...mindenki ilyenkor azt mondja milyen szerencsés vagyok... igen, csak én meg ezen paráztam annak idején, hogy miért nem kel az én babám?? :)
A mérlegelést szerintem add fel, csak belebolondulsz... én így jártam... Szépen gyarapodott a kisfiad. 6 hetes korban szokott előjönni a növekedési ugrás, olvass utána.
Tarts ki az elveid mellett, és tedd azt amit az ösztönöd súg.
Ajánlom figyelmedbe a Suttogó című könyvet...nálam csodákat tett...sokkal jobban megismertem a babámat :) 3 része van, az első aktuális most Nektek.
Remélem segítettem valamennyit.

Ne felejtkezz meg arról, h mióta a kisfiad megszületett, majd minden nap 30 fok felett volt a hőmérséklet. (Az enyém 8 hetes.) Persze, hogy szomjas. Én se adtam vizet neki, megszoptattam, ahányszor kérte. Volt hogy 9 alkalommal evett egy nap. Ahogy enyhül az idő és egyre nagyobbak lesznek javulni fog a helyzet. És igen, második gyerekkel is újra kellett tanulni a szoptatást.
Negyedik! Nem kötözködni akarok, csak kérdezek. Időben mit jelent az átaludta az éjszakát? Köszi, ha válaszolsz.

SZerintem hat hetesen még nem lehet fix napirendet kialakítani, már csak a növekedési ugrások miatt sem (olyankor gyakrabban akar cicizni a baba). Maximum annyit tudsz elérni hogy minden nap sikerül este ugyanabban az időben elaltatni (ez nekem 8 hetes kora óta megy).
Semmit nem csinálsz rosszul, teljesen normális, hogy egyszer kevesebbet, másszor többet eszik. Az elején mindig kaotikus a helyzet, aztán ahogy múlnak a hetek-hónapok egyre könnyebb lesz és kialakul a napirend.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!