Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan tudnám lefejni a...

Hogyan tudnám lefejni a tejet? Hogy a legegyszerübb?

Figyelt kérdés
Most szültem kedden 14-én és már annyi tejem van hogy nem birom állandoan fejni.
2009. júl. 21. 09:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hozzátok nem megyek!

Igyál egy tejcsikávét inkább, aztán menj el a közibe és vegyél dobozos tejcsit.

2009. júl. 22. 07:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem a medela elektromos mellszívóm van. Igaz drágább (én egészségpénztáros kártyára vettem és így volt 12ezer), mint a kézik, de nekem nagyon jó, mert rengeteg tejem van és ezzel kb 10 perc alatt kiürítem rendesen a mellemet és nem fárad el a kezem sem és kíméletes a mellel is.

A kedves válaszolóknak pedig üzenem, hogy ezt az alpári stílusú beszélgetést nem itt kellene folytatni, mert a kérdező nem erre kíváncsi.

2009. júl. 22. 13:50
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,de nem arra voltam kiváncsi hogy tejnek vagy tejcsinek hivják az anyatejet.A többieknek köszönöm a válaszokat.
2009. aug. 9. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!