Mi történne, ha először tápszert adnék, utána a cicit?
Figyelt kérdés
Csak mert alig tud valamit kiszopizni (1 hónapos), és utána olyan mohón eszi a tápszert, hiába tartok szünetet, meg próbálom lassítani, hogy utána vagy sugárban jön ki belőle, vagy többször is bukik. Nem tudom, mit csináljak.. :(2009. júl. 20. 19:44
1/3 anonim válasza:
Szerintem ,ha tápszert adsz neki először is mohón fog enni. Viszont ha tápszert kap nem fogja még azt a kis tejet se kiszívni a melledből ami benne van, így el fog apadni a tejed. A cumisüvegből könnyebben jön ha a könnyebb megoldást kínálod neki először és utána a cicidet amivel többet kell dolgoznia sajnos nem fog neki kelleni.
2/3 anonim válasza:
Én először adok neki mindig tápot 100 milit, s utánna cici, mert sokszor annyira éhes hogy ordít hiába akarom oda adni a mellem elfordul feszegeti magát nem kell neki, megeszi a tápot, megnyugszik, s utánna elfogadja a cicit, kiszívja teljesen s még el is alszik rajta. 5 hós s így csinálom 2 hónapja, de napközben csak cicizik este van csak ez a mizéria.
A bukás majd észre sem veszed s elmúlik, nálunk is állandóan öltöztetések voltak lepedő csere napi 2x, de 3 hós korára elmúlt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kedves 2. válaszoló: megnyugtattál ! :)
Működik a dolog :)
2009. júl. 21. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!