Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 2,5 hetes kisbaba mennyi...

2,5 hetes kisbaba mennyi ideig szabad szopiznia?

Figyelt kérdés

A kisfiam van hogy egy órán keresztül is szopizik van főleg éjszaka akkor meg 20 perc alatt jó lakik.

Mennyire lehet gond az 1 óra szopizás?

A védőnőm táborozni ment nem tudok tőle kérdezni segitsetek légyszives

2009. júl. 20. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen normális! :D Az én fiam is volt, hogy akár 2 óra hosszat is cicizett. Persze nem egyfolytában evett, szunyókált közben egyet, aztán folytatta. Nekem a védőnőm mondta, hogy 1 óránál több ideig ne tartson a szoptatás, mert kiázhat a mellbimbóm és begyulladhat, de nem igazán hallgattam rá. A fiamnak kellett a cici, hát megkapta. Ha már nagyon kezdett fájni, átraktam a másik mellemre. Nem lett semmi baja a cicimnek, szép lassan hozzászokott az igénybevételhez, a fiam pedig egyre gyorsabban elintézte a kajálását. :)

Boldog babázást!

2009. júl. 20. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem sok az 1 óra. Nagy a valószínűsége, hogy már rég nem is eszik csak "dudlizik". Az én védőnőm azt mondta, hogy 15-20 perc az az aktív szopizás, utánna márcsak játszik vele, vagy jó neki rajta aludni.
2009. júl. 20. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:
45%
Az egy óra mindenképpen sok,azt ne engedd neki.Igazából azt mondják hogy 20-30 percnél tovább ne tartson a szoptatás.viszont ilyen melegben szabad sűrűbben cicire tenni mert oltja a szomját persze nem egy órán át hanem olyankor sitty sutty kiszivja és már nem is kér többet(legalábbis az én porontyom ezt csinálja).Ha esetleg bealszik,próbálgasd ébreszteni,ügylej rá hogy rendesen a szájában legyen a bimbó és az udvar egy része is.Remélem tudtam segíteni.üdv egy 5 éves,egy 3 éves és egy 2 hetes gyerkőc anyuja
2009. júl. 20. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!