Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig ittátok a szopis teát?

Meddig ittátok a szopis teát?

Figyelt kérdés
Amíg egyáltalán szoptat az ember, addig érdemes?
2009. júl. 20. 07:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én ittam volna,de nem bírtam.Ment tőle a hasam,és a babát is bántotta. A Homeos bogyót sem bírtam.Szóval nem eszek,iszok semmi ilyet.5 hónapja szoptatok igény szerint.6 hétig fejtem minden szopi után,aztán csak reggel reggel,azt a fagyóba raktam.Már azt is abbahagytam kb.2 hete,mert teli a fagyó,meg már útáltam csinálni.Tejcsi nem csökkent,nem lett belőle problémám.Eszek mindent,és sokat iszom.
2009. júl. 20. 07:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Még iszom alaktoherbet inkább csak megszokásból és így legalább megfeleő mennyiségű folyadékot vizsek be, mert amúgy hajlamos vagyok keveset inni.

(kancsó kint van a konyhapulton és ha arra járok, iszok)

4 hónapos múlt a lányom, csak cicizik.

2009. júl. 20. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:

előző

Én is csak 6 hétig fejtem.

2009. júl. 20. 10:34
 4/6 A kérdező kommentje:
6 hónapos lesz a babám, már nem csak szopizik. Még mindig iszom, de szerintem én is már csak megszokásból. Mellette is iszom szerintem rendesen, de az még egy plusz fél liter. Kíváncsi voltam, ki meddig fogyasztotta. Én felváltva iszom a Laktoherbet, illetve a DM-est, bár most láttam, hogy eddig egy árban voltak, de a DM-est 399,-ről felemelték 449,-re:-((
2009. júl. 20. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 6 hónapig ittam, aztán rájöttem, hogy attól van olyan jó anyagcserém, csomószor volt hasmenésem, így abbahagytam.

Már 1 hónapja nem iszom, de még így is nagyon sok tejem van, ezek szerint teljesen felesleges volt azt inni...

2009. júl. 20. 15:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Vagy annyira jó, hogy még mindig van hatása:-)))))
2009. júl. 20. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!