Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak? Elvagyok...

Mit csináljak? Elvagyok keseredve, de nagyon!

Figyelt kérdés
1-hó a babám,és ugy veszem észre nem igazán akar hízni,szerintem kevés a tejem.már kiprobáltam mindent,more milk,bogyókat szopogatok teákat iszom.de semmi.mit csinálhatnék hogy több legyen!!?elég puhák minig a melleim..
2009. júl. 19. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha puhák a melleid, egyátalán nem jelenti azt, hogy nincs elég tejed, csupán rendeződött a kereslet-kínálat, s nem termelsz tüöbbet, mint amennyit kicsinyed elfogyszt. Ha a pici nem nyűgös, nem követeli a tejet akkor nem éhes, nem kell neki több mint amennyi van. A súlygyarapodásáról, pedig a védőnő többet tud mondani, hogy normális-e. Kb. hat hetesen egyébként ugrásszerűen megnövekedik az étvágyuk és többet követelnek, de ha akkor sűrűbben teszed cicire, akkor hamar alkalmazkodik a melled a kicsi igényeihez. Egyébként ha evés után lefejed a maradékot, sűrűbben kínálod a picit a cicivel akkor a tejed gyarapodni fog. Ám ha nem nyűgös a picid akkor lehet, csak a meleg viseli meg.
2009. júl. 19. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt mérés alapján álapítottad meg, vagy csak ránézésre? A puha mellek nem jelentik azt, hogy kevés lenne a tejed. Próbáld meg a tejszaporító fejést. 7-7, 5-5, 3-3, perces fejés felváltva, akkor is, ha nem jön tej a melleidből. Rakd többször cicire, és fejjél utána.
2009. júl. 19. 22:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

A hízás mindig relatív. Vannak kis és nagyevő babák! Az esetedben a legjobb megoldás, ha babamérleget használsz ; így mindig le tudod ellenőrizni a baba szopi előtti ; illetve utáni súlyát! Aztán még ha éheske ; akkor valószínűleg tényleg nem elég (vannak pótlási lehetőséget, pl. tápszer); de ha nem éhes, akkor minden oké ! A puha cici tényleg nem jelent feltétlen ürességet. Volt hogy "puha" ciciből fejtem le 50ml-t; én is csak néztem....

2009. júl. 20. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!