Méritek, hogy mikor mennyit cicizik a babátok?
Amikor hazahoztam kb.két napig mértem. Azóta csak fürdés után,h mennyit eszik vacsira. Nem idegesítettem magam rajta,ha éhes,úgyis sír. :)
5hetes kislány anyukája
ekem nagyon mondta a gyerekorvos és a védőnő is, hogy mindenképp mérjem minden etetés előtt és után. DE mivel sokszor nagyon elhúzódtak az etetések, sokszor nem is egy adagban ette meg, amennyi kell neki, stb, én sem sokáig idegesítettem magam a fölösleges méricskéléssel Este fürdés, evés előtt mérek tiszta súlyt, de az sem minden nap, csak ha nem nagyon nyűgös a baba. Majd a védőnő úgy is leméri havonta egyszer, bár az a mérleg úgyis mást mutat
6 hetes babás anyuka
Orvosi utasításra igen.
Ugyanis egy vérömleny miatt uh kontroll alatt vagyunk, addig nézni kell, nehogy fogyni kezdjen. Napi 650 gr mellett nem fog fogyni szerintem :-)
Viszont most már elég jól összeszoktunk, érzem, elég-e a tej neki, így éjjel nincs mérés, mert akkor folyton órákig megy a sírás, nevetés és ringatás.
Nappal mérem, hogy lássam, rendben van-e, meg hetente csupasz súlyt nézek a hízás miatt.
6 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!