Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan változott meg a melled...

Hogyan változott meg a melled a szoptatástól?

Figyelt kérdés

Milyen volt közben, milyen lett a "végeredmény"? Mennyiben más, mint az eredeti? Mennyi ideig szoptattál?

Én lassan 2 éve szoptatok és folyamatosan változik a mellem, van, hogy egészen hasonlít a régi önmagára... De azt nagyon nem szeretem, hogy a mellbimbóm nagyobb lett :( Mire számíthatok, ha befejeződik ez az időszak?

2012. aug. 5. 13:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

terhesség előtt gyönyörű 80D

közben és szoptatás alatt 85E szép tartással.

azóta....ereszkedett, de még nem vészes,most várom a másodikat, újra 85E, már nem reménykedem h valaha szép 80D-s lesz, de ez az ára és nem is tervezem hogy plasztikára költök, max felvarrás, de mű dolgot soha nem tetetnék bele.

2012. aug. 16. 15:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
13 hónapig szoptattam, és miután abbahagytam, néhány hónapig elég rossz állapotban volt, leginkább egy üres tejes-zacskóra hajazott. 75A-B méretű melltartókat hordtam korábban, de a szoptatás alatt 75D, 85D-seket, szóval sokat nőtt. Na, a lényeg, hogy eltelt fél-egy év azóta, dekoltázsápoló krémmel kenegetem, masszírozgatom, tornáztatom, és most már elég jópofa :) Nem teljesen olyan, mint volt, de elfogadható. Az igazi probléma az, hogy melltartót nehezen tudok vásárolni, mert az összes eláll felül. Hát ez van.
2012. aug. 16. 15:43
 13/13 timike26 ***** válasza:
3 gyerekemet szoptatom.kismellu voltam/vagyok,mondjuk a mostani mèret nekem megfelelne :) mèretbeli vàltozàs csak amig szoptatok,utàna visszaàll az eredeti mèretre.viszont a bimboimon meglàtszik hogy szoptattam/szoptatok.
2012. aug. 17. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!