Miben fagyaszthatom le a tejet? Van erre valami speciális zacsi vagy edény?
Figyelt kérdés
2008. máj. 8. 10:58
1/7 anonim válasza:
Szia! Van az Aventen kis dobozkája fedéllel, később babaétel tárolására is lehet használni, de elég drága, én Medela zacsit használtam amíg volt felesleges tejem, van rajt cimke amire ráírhatod mikor fagyasztottad le, meg mérce hogy mekkora mennyiség van benne.
2/7 anonim válasza:
A gyógyszertárakban lehet kapni anyatej gyűjtő tasakot egy kicsit húzós az ára,de megéri mert steril.
3/7 anonim válasza:
Mi vásároltunk steril kis műanyag dobozkákat amiket általában vizeletmintát lehet vinni vizsgálatra, legalábbis az ötlet innen jött, de írja a csomagoláson, hogy sok minden másra is használható mert teljesen steril. Vannak 100 ml és 50 ml-ek is mi nagyobbat nem vettünk, lehet nem is létezik. Ezek nem is drágák, mércések, jól záródó kupakkal. Én ebbe fagyasztom a tejcsit.
4/7 anonim válasza:
Nekem a védőnő azt javasolta, hogy műanyag kávéspohárba gyűjtsem. Nekem ez bevált.
5/7 anonim válasza:
Szia! Egy jégkockatartót kisterilizálsz, abba gyültöd a tejet, ha megtelt, akkor lefoliázod, mert úgy mégkisebb helyet foglal és később, ha majd az ennivalójához akarsz adni egy kicsit, akkor nem kell pl 200ml-t felmelegíteni. A védőnöm kávéspoharat, meg ilyen-olyan steril tejtárolózacsit ajánlott, de nekünk ez vállt be a legjobban.
A legjobbakat!
6/7 anonim válasza:
Ez a jégkockatartó nagyon jó ötlet!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon rendesek vagytok. Sok jó ötletet adtatok.
2008. máj. 8. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!