Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Terhesség alatt 10kg-ot...

Terhesség alatt 10kg-ot híztam. Szoptatás alatt inkább hízni fogok vagy fogyni?

Figyelt kérdés

Súlytöbblettel kezdtem a terhességemet,de hálistennek "csak" a szükséges "normális" 10kg-mal lettem nehezebb.

Mit várhatok szoptatás alatt? tapasztalatok?

2012. aug. 3. 00:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is alkati kérdés...

16 kg szedtem fel, 6 kg ment le a szüléssel, 3 hónapos volt a babám mikor visszanyertem a súlyom( az alakom NEM!) azóta is még minusz 2kg most 1 éves, pedig semmit nem csináltam(torna, diéta stb.) még mindig szoptatok.

2012. aug. 24. 14:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Első terhesség alatt 22 kilót híztam és a lányom 14 hós korára újra majdnem szülési súlyban voltam:( akkor mondtam a férjemnek,hogy addig nemlesz tesó mígle nemfogyok szülés előtti súlyra!6 hónapalatt sikerült (még ezalatt is szoptattam)

majd a kövterhesség alatt 23 kilót híztam,pedig nagyon beteg voltam, de a vesémis beteglett ígyebből 10 kiló víz volt!

3,5 hós a kicsi 8 hétig tandem szoptattam, és vékonyabbvagyok mint a két terhességem előtt!

Semmi hasam...

Érdekes látod még ugyanaz a szervezet is reagálhat különbözőképpen!

Mondjuk most életemlegboldogabb idpszakának érzem a mostanit...

2012. aug. 24. 15:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is súlytöbblettel kezdtem a terhességemet.13 kg híztam terhesség alatt így 86,5 kg-val mentem szülni.Most 8,5 hónapos a babám,még mindig gyakran szopik és én 65 kg vagyok.De szerintem is alkatfüggő.
2012. aug. 24. 20:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire fogsz összeenni minden hülyeséget. :) Én pl valami borzasztó módon kívánom a csokit meg minden kalóriadús kaját, mondjuk van is tejem bőven.

Az elsővel 9 kg-t híztam terhesség alatt (82-vel indultam, én sem vagyok egy nádszálkisasszony). 13 hónap múlva lettem újra terhes, ekkor 4 kg-val könnyebb voltam mint az első terhességem előtt, viszont pont annyival többet is híztam a második szülésig, pedig végig szoptattam (még most is szopik a nagy).

Szóval az első gyerekem szoptatásakor fogytam, most a másodikkal egyelőre szerintem hízok, bár mérlegre nem álltam még (5 hónapos a pici).

2012. aug. 24. 21:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Sajnos nem lehet tudni előre.

Én fogytam szoptatás alatt, mondjuk sokat szopizott a baba is anyatejgyűjtőbe is küldtem, de nem hinném, hogy ezen múlt. Amint abbahagytam a szoptatást, azonnal híztam majdnem 6 kilót.

Barátnőmnél fordítva volt, szoptatás alatt nagyon sokat fölszedett, aztán amikor abbahagyta, akkor meg hirtelen lement.

Kiszámíthatatlan.

2012. aug. 25. 14:42
 16/17 (L) Bella (L) ***** válasza:
Én is pont 10 kg-ot szedtem fel. Még csak egy bő hete szoptatok, de már mínusz 15 kg-nál tartok, persze ebben a szülés is benne van, de folyamatosan fogyok:)Sok víz, séta a babával és csak úgy elfogyunk szépen lassan:)
2012. aug. 25. 14:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Én 47 kg-mal kezdtem a várandóságot, 67-tel mentem szülni, most 10,5 hónapos a babám, 45 kg vagyok, pedig jó étvágyam van. Nálam az volt a titok, hogy a szervezetem mindent tejjé alakított, mert volt egy időszak,amikor nem volt étvágyam, kb féléves volt a babám, de szoptattam igény szerint továbbra is:)

Én meg kérnék tőletek 3-4 kg kölcsön!!! KI AD??? :)))))

2012. aug. 25. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!