Terhesség alatt 10kg-ot híztam. Szoptatás alatt inkább hízni fogok vagy fogyni?
Súlytöbblettel kezdtem a terhességemet,de hálistennek "csak" a szükséges "normális" 10kg-mal lettem nehezebb.
Mit várhatok szoptatás alatt? tapasztalatok?
Szerintem is alkati kérdés...
16 kg szedtem fel, 6 kg ment le a szüléssel, 3 hónapos volt a babám mikor visszanyertem a súlyom( az alakom NEM!) azóta is még minusz 2kg most 1 éves, pedig semmit nem csináltam(torna, diéta stb.) még mindig szoptatok.
Szia!
Első terhesség alatt 22 kilót híztam és a lányom 14 hós korára újra majdnem szülési súlyban voltam:( akkor mondtam a férjemnek,hogy addig nemlesz tesó mígle nemfogyok szülés előtti súlyra!6 hónapalatt sikerült (még ezalatt is szoptattam)
majd a kövterhesség alatt 23 kilót híztam,pedig nagyon beteg voltam, de a vesémis beteglett ígyebből 10 kiló víz volt!
3,5 hós a kicsi 8 hétig tandem szoptattam, és vékonyabbvagyok mint a két terhességem előtt!
Semmi hasam...
Érdekes látod még ugyanaz a szervezet is reagálhat különbözőképpen!
Mondjuk most életemlegboldogabb idpszakának érzem a mostanit...
Attól függ, mennyire fogsz összeenni minden hülyeséget. :) Én pl valami borzasztó módon kívánom a csokit meg minden kalóriadús kaját, mondjuk van is tejem bőven.
Az elsővel 9 kg-t híztam terhesség alatt (82-vel indultam, én sem vagyok egy nádszálkisasszony). 13 hónap múlva lettem újra terhes, ekkor 4 kg-val könnyebb voltam mint az első terhességem előtt, viszont pont annyival többet is híztam a második szülésig, pedig végig szoptattam (még most is szopik a nagy).
Szóval az első gyerekem szoptatásakor fogytam, most a másodikkal egyelőre szerintem hízok, bár mérlegre nem álltam még (5 hónapos a pici).
Sajnos nem lehet tudni előre.
Én fogytam szoptatás alatt, mondjuk sokat szopizott a baba is anyatejgyűjtőbe is küldtem, de nem hinném, hogy ezen múlt. Amint abbahagytam a szoptatást, azonnal híztam majdnem 6 kilót.
Barátnőmnél fordítva volt, szoptatás alatt nagyon sokat fölszedett, aztán amikor abbahagyta, akkor meg hirtelen lement.
Kiszámíthatatlan.
Én 47 kg-mal kezdtem a várandóságot, 67-tel mentem szülni, most 10,5 hónapos a babám, 45 kg vagyok, pedig jó étvágyam van. Nálam az volt a titok, hogy a szervezetem mindent tejjé alakított, mert volt egy időszak,amikor nem volt étvágyam, kb féléves volt a babám, de szoptattam igény szerint továbbra is:)
Én meg kérnék tőletek 3-4 kg kölcsön!!! KI AD??? :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!