Szoptatás alatt hogy lehet "fogyózni"?
Azért van idézőjelben, mert természetesen nem akarok őrült módon koplalni. De pl ez elég lenne...? :
Reggeli: 1-2 szelet kenyér, sonkával, zöldséggel, meg kávé, vagy tej
Ebéd: Csirkemell párolva vagy kis olajon megsütve, saláta valami öntettel
vagy natur sült csirkecomb pl rizzsel és salátával
Vacsi: 1-2 szelet szendvics
Így hiányozna valami tápanyag?
Ne fogyózz, csak diétázz. Én évek óta IR miatt diétára vagyok fogva, terhességem alatt is, és utána is. Azóta lerepült 25 kiló.
Ami a tiltólistán van: pl amit írtál: kenyér. Napi két-három vizes zsömlét egyél. Rizs: abba kb 70-80g szénhidrát van, míg például a krumpliban csak 30.
Tehát semmi cukor, rizs, tészta, kenyér, banán, cukros üdítők, gyümölcslevek. Amit tudsz light-ot egyél-igyál, de mindig nézd meg a címke hátulját, mert sokszor a light dolgokban több a szénhidrát mint a normálban (pl.ligh majonéz)
Jajj bocsi: a zsömlét nem kell üresen enni. :)
Párizsi, felvágottak, husik, virsli mehet dögivel.
Keress rá itt a neten, van egy csomó szénhidráttáblázat. Egy kis fantáziával és fűszerekkel nagyon jó kis kajákat lehet összeütni.
Én óvatosan fogyogatok.Kenyér helyett extrudált kenyeret eszek és este 6 után próbálok nem enni semmit.Inni főzött teát és sok mentes vizet iszok.Mindent eszek amit megkívánok csak mértékkel.Ha tehetem babakocsival sétálok.
73,5 kg-mal estem teherbe 8 hónapos a babám és 65 kg vagyok.
Napi 5 étkezés ,vacsira jobb lenne fehérje (mondjuk túró) ,vagy hús sonka,főttojás stb zöldséggel.
Tízóraira mondjuk mehetne valamilyen gyümölcs + joghurt
Uzsonnára zöldség, ha marad ebédről akkor husi is mehet hozzá.
És reggelire még ajánlom a natúr zabpelyhet,olcsó,sokáig elég is gyümivel+fahéjjal nagyon finom,laktató,lassan szívódik fel.
Emellé még napi 3-4 liter víz,és ez egy kiegyensúlyozott étrend,a mennyiségeket magadnak be tudod lőni ha komolyan gondolod a fogyást. A bodybuilder.hu n van tápanyag kalkulátor .
És a 6 után nem evést felejtsétek el,kivéve ha este 8-9kor már ágyban vagytok,akkor oké:)
Köszönöm a válaszokat. :)
Valamit alakítanom kell, mert 20 éves létemre, 30(azaz harminc) kiló jött fel terhesség alatt, és már alapból volt rajtam plussz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!