Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki mennyi ideig szoptat?

Ki mennyi ideig szoptat?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvasom a 40-50 perces evéseket. Az én babám 3 hetes múlt, és kb 10 percig eszik, aztán elalszik. Akkor pelust cserélünk, utána átlag 5 percet eszik még és megint alszik. Éjjel 4-5 órát alszik, nappal 2-3, talán 4 órát. Van, hogy 2 evés között nem alszik, beszélget és nézelődik, de a cicin elalszik, cak mikor lerakom, akkor ébred fel.

Zsírosabb, telytőbb a tejem? Vagy miért elég neki a 10-15 perc. Van, hogy a második turnusra pelus csere után már nem tud eléggé felébredni és csak 1-2 percig eszik már csak.

Jól hízik, sok a kaki-pisis pelus, ilyen gond nincs. Csak nem értem, miért csak ilyen röviden eszik.

2009. júl. 18. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
szia.ez a tök jó.Az én manóm is mindig bekajált 10 p alatt.és cicizni sosem cicizett.ez igy ment 5 hónapig.Késöbb ez még kevesebb volt.a védőnőm azt mondta,hogy ennyi idő pont elég,hogy jollakjon.Ne aggódj,főleg ha szépen gyarapszik.szerencséd van mert sokan 30-50 percegik is szoptatnak,mert közben alig eszik a babájuk.
2009. júl. 18. 15:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi már 5 hósak vagyunk.Most kb.10 percig szopizunk,anno max.30 perc volt.
2009. júl. 18. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam kb 10-20 perc alatt lakik jól, változó. Ha nyűgös napja van amúgy, akkor szokott kicsit tovább is, de olyankor nem is erőletetem, hogy abbahagyja, örülök, ha elalszik végre. 3.5 hós.
2009. júl. 18. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon irigyellek. Az én babóm most 3 hónapos, de a mai napig legalább 1 óra a szopizás. Nagyon sokszor alig eszik vmit, persze nem várja meg míg lefejem, így tápit kap mellé. Ezért nem is értem hogy most nem elég a tejem, vagy csak rosszul szopik. Vannak napok amikor alig van tejcim, érzem is, meg látom hogy szegény szívja a semmit. De van amikor majd kidurran a mellem. Ez a ritkább, na akkor kiszívja, és jóllakik.
2009. júl. 18. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát én a 30-50 percesek táborát erősítem, 3,5 hós a babókám.

Utolsó válaszolónak: mindig evés után fejd le, és azt a következő evésnél add oda. Akkor nem kell várnia a babádnak, amíg te fejsz. Tehát mindig az előző evés után lefejt tejet kapja. 8 hétig csináltam, tudom, hogy nem leányálom, de ez a megoldás.

2009. júl. 18. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!