Ki mennyi ideig szoptat?
Sok helyen olvasom a 40-50 perces evéseket. Az én babám 3 hetes múlt, és kb 10 percig eszik, aztán elalszik. Akkor pelust cserélünk, utána átlag 5 percet eszik még és megint alszik. Éjjel 4-5 órát alszik, nappal 2-3, talán 4 órát. Van, hogy 2 evés között nem alszik, beszélget és nézelődik, de a cicin elalszik, cak mikor lerakom, akkor ébred fel.
Zsírosabb, telytőbb a tejem? Vagy miért elég neki a 10-15 perc. Van, hogy a második turnusra pelus csere után már nem tud eléggé felébredni és csak 1-2 percig eszik már csak.
Jól hízik, sok a kaki-pisis pelus, ilyen gond nincs. Csak nem értem, miért csak ilyen röviden eszik.
Hát én a 30-50 percesek táborát erősítem, 3,5 hós a babókám.
Utolsó válaszolónak: mindig evés után fejd le, és azt a következő evésnél add oda. Akkor nem kell várnia a babádnak, amíg te fejsz. Tehát mindig az előző evés után lefejt tejet kapja. 8 hétig csináltam, tudom, hogy nem leányálom, de ez a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!