Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi ideig ne egyen bizonyos...

Mennyi ideig ne egyen bizonyos ételetket aki szoptat?

Figyelt kérdés
A hasfájós időszak ugye kb. 3 hónapos korig tart. Utána is megmarad az, hogy pl. babtól fáj a babám hasa is?
2010. máj. 8. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így konkrétan nem lehet megválaszolni. Minden baba más. Ha elmúlik a hasfájós időszak, akkor lehet próbálkozni az addig elkerült ételekkel, de lehet hogy a baba hasa mégis fájni fog tőle. Lehet, hogy mindaddig kerülnöd kell majd, amíg szoptatsz. Néha próbálkozni kell. Ha a babának nincs panasza, akkor eheted őket.
2010. máj. 8. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan egyel barmit, ha ugy erzed, hogy valami panaszt okoz a babanal, akkor keruld.
2010. máj. 8. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem babafüggő. Első fiammal bármit ehettem (2 nagy tányér bableves után se volt baja), nem volt hasfájós. Most a picivel meg kell válogatnom az ételeket, mert már egy kis brokkolikrémleves is megviseli. Azt viszont észrevettem, ha laktoherb-et iszok nem fáj annyit a pocija. :) Napi 3-4 pohárnyit iszok.
2010. máj. 8. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:
45%
próbáld ki, hogy amit nem lehetne teljesen leturmixolva eszed. pl.: krémlevesként, vagy mártásként. Sokszor így végül meg lehet enni azt, ami egyébként tiltólistás.
2010. máj. 8. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!