Herpesz jött a számra. Szoptathatom így a babámat? Nem fogja elkapni vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 12:50
1/5 anonim válasza:
Nekem is kijött elég sokszor szoptatás alatt.Nem lesz semmi baja,de ne puszilgassd!!!!
2/5 anonim válasza:
Én is szoptattam úgy, nem lett baja, inkább az volt kemény, hogy napokig nem puszilgathattam meg az édes kis pofiját :(
A herpesz csak akkor lenne gáz, ha a melleden van....
3/5 Kri76 válasza:
Tapasztalatom szerint így terjed a herpesz: beleiszol egy üvegbe/pohárba, és más utánad iszik ugyanabból.
Ha kint van éppen (váladékos, nem a heg, amikor már majdnem elmúlt), akkor puszival, csókkal.
Saját herpesz pedig akkor terjed tovább, ha szétnyomják a levét.
Hallottam már száj-, fenék-, szem- és nemiszervi herpeszről.
4/5 Kri76 válasza:
Még eszembe jutott valami, nekem félévente 1x min. kijött, amikor legyengült az immunrendszerem, rendszerint akkor. Mióta egy szuper multivitamint szedek, azóta egyszer sem jött ki, szóval ezt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!