Nagyon elkaptam ezt a hasmenős vírust, szoptathatom a 6 hós fiamat? Csak szopik még, nem eszik, egyszer kóstolgatunk de az szinte semmi.
Tudom hogy hozzá KELLENE. Közel egy hónapja kóstoltatom is, nem tehetek róla ha nem szereti. Nyilván később jobban rákap.
Köszi a válaszokat szoptatok addig. Délután 3 tól van doktor akkor felhívom ezzel őt is.
Mivel szinte kikerülhetetlen, hogy elkapja a kicsi, szoptatsd! Az ellenanyagokat, amit a Te szervezeted termel csak így kapja meg és ha el is kapja, könnyebben átvészeli.
Az sem baj, hogy nem eszik még a Fiad, nyáron a finom szines gyümik és zöldségek csúszni fognak:)! Addig tanulmányozd a BLW- t, sok rosszétvágyúnak mondott gyereknek hozta meg a kedvét a kajához. GOndolj bele, Te is szivesebben eszel szépen tálalt dolgokat mint turmixolt trutyit:).
Nem lesz semmi baja a babádnak akkor, ha nem kezded el a hozzátáplálást 6 hónapos és 1 napos korában, ne aggódj, erőltetni nem szabad, azzaltöbbet lehet ártani, mint használni. A tejed akkor is kincs, ha te esetleg beteg vagy, véd és gyógyít. Szerintem egyébként a szájmaszkra meg a bemosakodásra sincs szükség, hiszen nem cska akkor érsz a babához, ha szoptatod, egész nap meg nem tudsz steril maradni.
ÉS a HT-t sem érdemes betegen elkezdeni, nekem most minél többet kell pihenned, nem kotyvasztani-fejni-reszelni-pépesíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!