Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kaphatnék segítséget? Sok...

Kaphatnék segítséget? Sok anyuka irja, hogy szoptassunk 1.5-2-3 óránként! Az én babám 1 hó és van amikor 3.5 4 órákat alszik! Mit csináljak keltsem szopizni? Hogy csináljam!

Figyelt kérdés
köszönöm
2009. júl. 17. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Nem kell felébreszteni. A babák tudják h mikor éhesek-szomjasak, majd Ő jelzi. viszont ha fent van többször is kínáld meg cicivel, mert nagyon meleg van.

Sok sikert!

2009. júl. 17. 10:10
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ne ébreszd!Szoptasd igény szerint!Ha ez 4 óránként van akkor úgy!Majd a babád tudja hogy jó neki!

2 gyermekes+pocaklakós anyuka

2009. júl. 17. 10:11
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

ebben a melegben az én babám is sokat alszik, nincs kedve annyit enni

pedig a nagy meleg előtt ő is 1,5-2 óránként követelte a cicit - nem azért adtam neki, mert így "kell", hanem mert éhes volt :) a babád ha éhes lesz, reklamálni fog :)

ha a gyarapodása rendben van, nem kell aggódni

2009. júl. 17. 10:13
 4/9 anonim válasza:
80%

Szerintem is az igény szerinti szoptatás a helyes út.

Ezt a háromóránkénti dolgot az ötvenes években kezdték el sulykolni, sajnos azóta is a köztudatban maradt.

Egy ilyen pici poronty ösztönlény. Figyelni kell, mikor, mire van szüksége.

Mi is akkor eszünk, ha éhesek vagyunk, nem akkor, amikor elénk tolják a kaját.

Ne ébreszd fel, amikor éhes lesz, azt hallani fogod:) Csak lazán, ne szorongj ilyen kérdések miatt.

2009. júl. 17. 10:42
 5/9 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem ha úgy érzed, sokat alszik, ébrezd fel nyugodtan. Ebben a melegben főleg. Az ilyen pici babák akkor is aluszékonyakká válnak, ha folyadékhiányuk van. Szerintem ne hagyd ebben a melegben 4 órát aludni.
2009. júl. 17. 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Kár, hogy lepontoztátok a 11:53-ast, mert bizony igaza van! Ha csak az éhségről van szó, nyugodtan alhat akár 4 órát is. De ebben a kuka melegben érdemes 2 óránként felébreszteni és megkínálni cicivel. Ha nem kell neki, akkor úgysem szopik nagyot, de egy kis folyadék jut a szervezetébe, aztán alhat tovább.
2009. júl. 17. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:
12%
Amíg rendszeresen van pisis pelenkája, addig nincs baj, a szomjúságát is jelzi, akkor majd csak pár percig szopizik a lazább, hígabb tejből, hogy a szomját oltsa, de nem kell ébreszteni.
2009. júl. 17. 15:55
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
11.53-as vagyok. Én biztos nem hagynám a pici babámat, napi csak 4×5× enni-inni ebben a nagy hőségben.
2009. júl. 17. 17:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is fontos a folyadék pótlása ebben a melegben!! één kipróbálnám, hogy ébresztgetem, ha nagyon nyügős lesz, nem alszik vissza, azért hagynám.
2009. júl. 18. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!