Mit tegyek anyukám nélkül?
Figyelt kérdés
Édesanyám 18 év után ma elköltözött!Vele éltem abban a lakásban,gyerekkorom óta,ott éltünk a kisfiammal a párommal,segített rengeteg mindenben!1 hete született meg a lányunk is és totális káosz az életem,átmentem az üres lakásba és elsirattam ,üvöltve sirtam,nem tudom mi lesz oké 30 éves vagyok de amióta megszületett az első gyerekem olyan anyás lettem hogy az csak na!Nagyon félek hogy a tejem elapad az idegállapotom miatt!És folyton azon agyalok miért kellet még egy baba!Kérek mindenkit ezért ne ítéljetek el jelenleg igy érzem,remélem ez megváltozik!2012. júl. 28. 15:19
1/4 anonim 

válasza:

Arra gondolj, hogy ha neked ilyen nagy szükséged van anyukádra, akkor a kicsi babának is igen nagy szüksége van egy anyukára, vagyis rád.
Most a hormonok miatt is tiszta káosz vagy, de ez idővel rendeződni fog. Anyukád nem lehet mindig és örökké melletted, ezt te is tudod.
Kisbabádnak viszont most csak rád van szüksége, egy egészséges, szeretetteljes légkörben.
Menni fog! Csak légy kitartó és türelmes önmagaddal és babáddal szemben is.
2/4 anonim 

válasza:

Próbálj meg a gyermekedre gondolni! Ha elhiszed legbelül, hogy képes vagy mindent megtenni, és egyedül is, akkor menni fog! Ha édesanyád nem is lehet ott melletted, te legyél ott a kis csöppségnek!
3/4 anonim 

válasza:

Kitartás, elhiszem, hogy ez nagy trauma neked, na meg még a baby blues is rátesz :/
A Kicsikéidnek szükségük van Rád! Szedj magnebéhatot (valamilyet), nekem irtó sokat segített!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszát mindenkinek!
2012. júl. 29. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!