Járt úgy valaki, hogy csökkent a teje, mert megjött a menstruációja, de idővel újra megindult a teje?
2szer jött meg eddig és érezhetően kevesebb van. Nem telítődik úgy, régen sokkal keményebb volt x őra után. Esténként néha tápszert kell adnom. Már elkezdtük a hozzátápit. Eszek, iszok rendesen, szedem a homeot, sört iszok, gyakran teszem cicire.
Bíztatást kérnék :-/
Kevesebb nem lett, de nehezen fogadta el, sőt egy alkalommal kézzel-lábbal lökött el magától, hogy mit képzelek, hogy megszoptatom. Szolid kényszert kellett alkalmaznom.
Pár nap alatt lecsengett a dolog, azóta minden rendben. Mivel ciklushoz kötötten működik nálad, azt a pár napot kel csak átvészelni.
Szerintem ne csinálj belőle nagy ügyet, vannak akik sokkal kevesebb ideig tudtak szoptatni, vagy egyáltalán, a fél év nagyon jó.
Mi 4 hónaposak vagyunk, és pár napja már csak reggel hajlandó szopizni, mert csak akkor elég neki. Szóval nap közben egy perc után üvölteni kezd, úgyhogy jön a tápszer. Napközben már nem is próbálkozom, lefejem, és amint összegyűlik egy kajára való, azt adom neki. Érdekes módon reggel viszont bekajál a tejcsiből és elég is neki...
Szóval 6 hónaposan, hozzátáplálva a napi egy tápszer szerintem nem is olyan rossz, én örülnék neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!