Leszokott már de még mindig a cicivel alszik! Meddig tart ez még?
Két évesen (két hónapja) leszoktattuk a szopiról, amíg az apjával aludt. De azóta megint "cicis" lett és egész éjjel képes nyomorgatni. Nem szívja csak vigyáz rá. Meddig fog ez még tartani? Másnál is van ilyen?
Köszönöm
Most le leszek pontozva....
De Te vagy a hibás!Miert engeded???
Nincs cici és kész,főleg nem nyomorgatásra,meg felvigyázásra
Hát, ha neked ez nagyon kellemetlen, illetve fáj is, akkor könnyen tehetsz ellene, tudod. De akkor legyél határozott és beszéld meg vele, remélhetőleg megérti.
De ha nem olyan vészes és nem is fáj, megteheted azt is, hogy engeded még neki. Persze szintén megbeszélve, hogy pl. "nyomorgatni" nem szabad, de egy-egy simit adni rá igen.
Szerintem esélyes, hogy a leszoktatás miatt alakult így, talán nem volt még elég érett ahhoz, hogy végleg (és főleg magától) elengedje a cicit-szopit, ezért csinálja ezt. Nekem egyértelműnek tűnik, hogy ez a "felvigyázás" ezt a bizonytalanságot, félelmet takarja, nem akar még elválni tőle(d).
Épp ezért én mondjuk az utóbbi módszert választanám, mert egyrészt ezzel tudom a mostani szükségletét leginkább kielégíteni, másrészt meg ez se tartana örökké. Újra szoptatni már én se szoptatnám, ha egyszer elválasztottam (és azt már ő se kéri), de lehetőséget adnék rá, hogy ezzel a közelséggel könnyebben vészelje át a teljes elválást.
Hidd el, ha eljön az ideje, ezt is el fogja hagyni, csak most még nem elég bátor/erős hozzá. Szerintem ne erőltesd, inkább legyél vele türelmes, úgy látom, az jobban megéri.
Köszönöm mindenkinek a választ. Mostanra törődtem bele, hogy ez még egy ideig így marad. Külön szobában külön ágyban van, de még éjszaka átmászik és leellenőrzi a ciciket.
Eleinte rosszul esett, hogy két év szopi után, még mindig ennyire össze vagyunk nőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!