Ha egy szopizáson belül felkínálom mindkét mellet és mondjuk másfél cicivel lakik jól a babám, azt a "fél cicit" amit nem szívott ki, lefejjem, vagy elég ha ugyanazzal kezdem a köv. Szopit?
Figyelt kérdés
2-3 óránként eszik, félek hogy nehogy addigra már nem lesz a hátsó tejből neki a félbehagyott ciciben, mert közben termelődik az új tejci (vagy rosszul gondolom?)2011. máj. 19. 23:40
1/4 anonim válasza:
Mennyi idős a pici? Ne aggódj, tényleg annyit eszik csak, ami kell neki. Ha fejed, azzal több termelődik. Ha ez cél, akkor nyugodtan kifejheted. Én sose fejtem, másfél éves koráig szopizott a lányom. Add neki oda legközelebb a "fél" cicit.
Jó egészséget nektek!
2/4 anonim válasza:
Mennyi idős a babád? Mert ha még nagyon az elején vagy, akkor mindenképp fejjed, 1-2 hét elteltével szerintem már nem kell. Legalábbis én így csináltam, most szoptatom a 3. gyereket immáron 10 hónapja (az első 23 hónapig, a második 13 hónapig szopizott:-)))
3/4 A kérdező kommentje:
6 hetes a kislányom :)
2011. máj. 20. 00:14
4/4 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvos, hogy a fejéssel csak azt érem el, hogy több tejem fog termelődni, mint amire a babának szüksége van. Ugyanis a baba annyi táplálékot vesz magához, amennyire szüksége van. A mell pedig érzékeli ezt. Ha többre van szüksége a babának, akkor többet termel, ha kevesebbre, akkor kevesebbet. (Persze kell hozzá pár nap, amíg a változást átveszi a tejtermelés.)
A fél cicit add oda neki legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!