Meddig szoptassam még 10 és fél hós babámat? Tesót szeretnénk! (Kicsit összetett a problémám)
Fél éves korában jött meg a mensim, de még nincs peteérésem, nem mutatja az ovu teszt(korábban kimutatta).
2 éves kora előtt szerettük volna a kistesót(anyagi okok miatt is akkor).Még napi 3-4-szer szopizik, én is szeretem szoptatni, de nem tudom, hogy próbáljam leszoktatni- tudom önzőség- vagy ne. Bármeddig szoptatnám, de az a rohadt pénz...már nem vagyok annyira fiatal,és a 2 gyerek között nem akartam visszamenni dolgozni. NEm is lenne hova valószínűleg. De úgy tudom, ha 2 éves kora után születik a tesó, akkor anyagilag sokkal rosszabbul járok.
Mikor terveztük atesót,nekem is 4* szopizott a lányom!És enstruáltam rendszeresen!Elmentem dokihoz (mikorra én számoltam a pét) és igazam volt!ŐUh-val látta!Látta a megrepedt tüszőt!Szerintem menj el Te is és ezt nézesd meg!
Nálunk 2. hónapban megfogant a kicsi,és a lányom végig szopiztaa terhességet,majd még két hónapig szopizott!
3 hete hagyta abba, a kicsi 11 hetes!
Sok sikert!
Az anyagiakban nem tudok nyilatkozni mert nálunk 2 év 5 hó van köztük!
Szia!
12-es vagyok!
Nekem a családi vállakozás miatt le kellett mondanom a gyedről:( mert én vagyok az ügyvezető...Így gyesen vagyok,és a naggyal még decemberig,mert akicsi gyese mellett ugye egy évig nem dolgozhatok...
DE!Barátnőmnél is minhárom csmete között 2 év 5-7hó van...Ők úgycsinálták mindig,hogy letelt a gyed,és papíron visszament dolgozni (kivette a szabijait, meg táppénzre ment) és úgy kapja a gyedet,mindig kicsit kevesebbet,de nem sokkal kevesebbet!
Attól is függ mikor szülsz (hónap) mertugye előző évből számolnak!
ÉS mostmár aszabikkal is valami lesz(abból is elvesznek) csaknem tudoma pontos szabájt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!