Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig szoptassam még 10 és...

Meddig szoptassam még 10 és fél hós babámat? Tesót szeretnénk! (Kicsit összetett a problémám)

Figyelt kérdés

Fél éves korában jött meg a mensim, de még nincs peteérésem, nem mutatja az ovu teszt(korábban kimutatta).

2 éves kora előtt szerettük volna a kistesót(anyagi okok miatt is akkor).Még napi 3-4-szer szopizik, én is szeretem szoptatni, de nem tudom, hogy próbáljam leszoktatni- tudom önzőség- vagy ne. Bármeddig szoptatnám, de az a rohadt pénz...már nem vagyok annyira fiatal,és a 2 gyerek között nem akartam visszamenni dolgozni. NEm is lenne hova valószínűleg. De úgy tudom, ha 2 éves kora után születik a tesó, akkor anyagilag sokkal rosszabbul járok.

2012. júl. 23. 11:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi!Igen én is sok előnyét látom a kis korkülönbségnek.
2012. júl. 23. 14:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Mikor terveztük atesót,nekem is 4* szopizott a lányom!És enstruáltam rendszeresen!Elmentem dokihoz (mikorra én számoltam a pét) és igazam volt!ŐUh-val látta!Látta a megrepedt tüszőt!Szerintem menj el Te is és ezt nézesd meg!

Nálunk 2. hónapban megfogant a kicsi,és a lányom végig szopiztaa terhességet,majd még két hónapig szopizott!

3 hete hagyta abba, a kicsi 11 hetes!

Sok sikert!

Az anyagiakban nem tudok nyilatkozni mert nálunk 2 év 5 hó van köztük!

2012. júl. 23. 22:25
 13/15 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!Pont az érdekelne, hogy ha 2 évnél több a korkülönbség, akkor mi az amit kapsz a 2. babánál(tgyás, gyed).
2012. júl. 24. 07:32
 14/15 anonim ***** válasza:
tgyás,gyed csak akkor ha dolgozol 1 évet,akár gyes mellett is.a táppénz is beleszámít,csak akkor kevesebb lesz a gyed. vagyis gyes mellett elmész dolgozni,legalább 6 hónapot dolgozol,aztán elkezditek a babaprojectet,és később már táppénzre is elmehetsz ha szükséges
2012. júl. 24. 10:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

12-es vagyok!

Nekem a családi vállakozás miatt le kellett mondanom a gyedről:( mert én vagyok az ügyvezető...Így gyesen vagyok,és a naggyal még decemberig,mert akicsi gyese mellett ugye egy évig nem dolgozhatok...

DE!Barátnőmnél is minhárom csmete között 2 év 5-7hó van...Ők úgycsinálták mindig,hogy letelt a gyed,és papíron visszament dolgozni (kivette a szabijait, meg táppénzre ment) és úgy kapja a gyedet,mindig kicsit kevesebbet,de nem sokkal kevesebbet!

Attól is függ mikor szülsz (hónap) mertugye előző évből számolnak!

ÉS mostmár aszabikkal is valami lesz(abból is elvesznek) csaknem tudoma pontos szabájt!

2012. júl. 24. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!