Csak a folyadék számít vagy az evés is?
2napos a babád és már otthon vagy?
Hát ugye husit tudsz sütni a sütőben egy kis sóval borssal
rántott szelet :szinte mindenfajta husiból lehet a lényeg jól kiklopfolni és besózni, utána liszt, tojás,zsemlemorzsába forgatni olajba kisütni
rántottát is szerintem el tudsz készíteni
vegyél szakácskönyvet, és próbáld a legkönnyebbet kiválasztani és ami a leggyorsabban kész van, de szülés után nekem mindig azt mondták hogy sok sertéshúst kellene enni
Első vagyok!
Elhiheted én sem vagyok tele pénzzel, egyedül nevelem a lányom, és még gyerektartást sem kapom, csak a gyes és családit kapom.
Azért ajánlom a húst, mert az laktatóbb mint egy rizs,vagy krumpli, persze az is nagyon finom.
veszel egy kiló húst, ha csak ketten vagytok akkor az 2-3 napra elég és jól is laktok belőle.
Míg a rizstől és a tisztától én például még éhesebb vagyok.
A lányom is ha húst eszik sokkal tovább bírja étkezés nélkül.
De, ne érts félre van aki a vegetáriánusabb felé húz, én nem.
Vedd meg Horváth Ilona szakácskönyvét. Abból megtanulhatsz főzni. Az alapoktól kezdve minden benne van,és vannak benne olcsó ételek is.
Ha babád van,és párod is,akkor sokat spórolhatsz,ha megtanulsz főzni.
Most nem tudok neked recepteket írni,mert itt a vihar. De holnap küldök néhányt.
Első vagyok!
Hát köszön szépen aki lepontozott, úgy látom hogy egy olyan kérdés sincs ahol a pontozás nem maradhat el,
valaki itt éli ki a csalódottságát.
És üzenem mindenkinek hogy én utálom ezt a pontozgatást, és már szerintem nem ártana ha a moderátorok kitörölnék ezt a pontozósdit.
ne haragudj...de majd a babádnak sem fogsz főzni mert nem tudsz? tessék megtanulni, nem nagy was ist das...
mi sem élünk kiskirályként, de nem értem, ha valaki jelenleg ennyire nem áll jol anyagilag, hogy még ennivalót sem tud venni normálisat, akkor miért vállal be egy gyereket ami rengeteg költséggel jár?nem bántásból tényleg, mert a legnagyobb öröm egy gyerek...de azzal nem értek egyet,hogy a szeretet csak a lényeg, mert igenis majd a gyerek szomoruan nézi a többiek szép ruháit-táskáját, irigykedve hallgatja az élményeket a többiek nyaralásáról,nem megy különórára-sportolni stb mert minden pénz sajna stb..nem kell mindent megkapjon, de mennyire jó ha vannak ezek a dolgok...lehet lepontozni, a véleményem irtam le.
KÖNYÖRGÖM!!!Nem tudtok olvasni???!!!!NEM az volt a kérdés,hogy hogyan csesszük le a Kérdezőt,hanem ötleteket vár,hogy hogyan oldja meg a főzést.És igen,ő próbálkozik ezzel.Szerintem nem életmód tanácsadással kellene itt okoskodni a sok "jómódúnak",hanem a kérdésre használható,értelmes választ adni.Senkinek SEMMI köze ahhoz,hogy miért és milyen körülmények között vállaltak babát.És senkinek nincs joga ahhoz,hogy ezt firtassa!!!Mindenki a maga háza táján sepregessen,biztosan van mit.
TESSÉK,LE LEHET PONTOZNI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!