Avent tanulóüveg készletről mi a véleményetek? A puha itatócsőrön mennyire folyik át a folyadék? 2 éves gyereknek is jó vagy csak 6 hónaposaknak?
Mi is marha drágán megvettük ezt a szettet.
Indítanám azzal, hogy a cumisüvegre van egy külön rátehető menet. Na ha ezt véletlenül elfelejtettem ráhelyezni, akkor az első rázás alkalmával csurom folyadék lett minden.
A csőrös részét be sem kapta, ráadásul orrán-száján ömlött belőle a folyadék (a csőrön, a szelepen). Biztos, hogy jól volt összerakva, selejtes terméket fogtunk ki. Olvastam, hogy van ilyen.
Helyette vettünk egy ilyet:
Imádom. Egy csepp sem csöpög. Dobálás, rázás ellenére sem.
Ennek sem az a kemény műanyag a csőr része.
Egyszó mint száz, én az aventet nem nagyon ajánlom, inkább bármi mást helyette.
Nem vagyok avent ellenes, hisz a tápszeres cumisüvegünk még mindig az, de ez a tanuló szett tényleg elég selejtes szerintem.
16 hónapos kislány anyukája
Bocsánat, nem jó a link.
Szóval Tomee Tippe Explora-t vettünk.
Ha akarsz valami drága és felesleges dolgot, ez egy nagyon jó tipp. Ha viszont nem szándékod a pénzkidobás, használj cumisüveget, a legolcsóbbat, aztán meg üveg kávés poharat.
Vannak akik az üveget is kihagyják, és rögtön pohárból itatják a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!