Szoptatás alatt ihatok sört?
Figyelt kérdés
Nem nagy mennyiségre gondolok,de néha olyan jól esne egy hűsítő ser:)2012. júl. 20. 20:15
1/6 anonim válasza:
Alkoholmenteset. Ezt amúgy is kifejezetten ajánlják a szoptatós kismamáknak,segíti a tejtermelést!
Nekem volt is alkoholmentes sör a kórházi csomagban.:)))
2/6 anonim válasza:
Néha (hetente max kétszer) egy-egy pohárral nem árt, lehetöleg közvetlen szoptatás után idd, akkor a következöre az a pici alkohol is lebomlik, de egy pohár sörben eleve nem sok van.Egészségedre!
3/6 anonim válasza:
én az esti elalvása után(mikor csak 5óra mulva kel) szoktam meginni egy doboz citromos sört:) heti 1-2x csak az ize kedvéért, persze van h 2hét is kimarad, átlagban értsd:)
4/6 Kiki01 válasza:
Én csak az alkoholmentest ajánlanám, de azt amennyi jólesik:) Egyébként meg ha valamit megkívánsz az nem véletlen, az kell a szervezetednek. Most hogy szoptatsz, ez duplán igaz.
5/6 anonim válasza:
Drogériákban lehet kapni Karamalz néven malátasört natúr és citromos kivitelben. Nagyon finom, és azt kifejezetten szoptatós anyukáknak ajánlott mert segíti a tejtermelést. Én ittam a szoptatás alatt rendszeresen, és segített. Ettől még lelkiismeret furdalásodnak sem kell lenni, mert jót teszel vele a babádnak, hiszen több tejed lesz tőle.
6/6 anonim válasza:
1-2 pohár alkohol tartalmú sörtő az ég világon semmi baja nem lesz a tejnek és így a babádnak sem.Az az átlag 4,5% alkohol,ami benne van úgy felhígul,valamint le is bomlik,hogy nincs is jelentősége.Nyilván nem napi 3 korsóról beszélek,mielőtt még valaki belém kötne.Ilyen melegben tényleg jól tud esni!Én is szoktam néha inni és szoptatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!