Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt 3 az 1-bent...

Szoptatás alatt 3 az 1-bent du ihatok? Már úgy értem, hogy éjszaka tud tőle aludni a babám? Még csak 2 hetes.

Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Én ittam szoptatásnál napi 1-2 gyenge kávét és abból az egyik délutánra esett. Szerintem nem lehet különösebb baja a babának tőle. Ez a fajta kávé szerintem nem olyan marha erős:)
2012. márc. 13. 14:48
 2/10 anonim ***** válasza:
3 az 1-ben nézegess több fajtát, van amelyik bivalyerős, azt nehogy igyál! Amúgy én is szoktam du. 3 körül egyet, de csak a gyengébből.
2012. márc. 13. 14:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én reggel iszok egy 3az 1bent, aztán kb 2-3 óra között. Már majdnem végig alussza az éjszakát a kislányom, mellesleg 4 hónapos. mióta megszületett így iszom, sőt terhesen is, mert a főzött kávétól hányingerem volt!
2012. márc. 13. 14:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is szoktam inni naponta kétszer van hogy este felé is iszok de még nem volt probléma belőle.Az én babám is 2 hetes.
2012. márc. 13. 15:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen kávézom, napi 2-3, nem is 3 az1-ben, hanem főzős fekete. Semmi mellékhatását nem tapasztalom, jól alszik a babám.
2012. márc. 14. 18:04
 6/10 anonim válasza:
Reggel és délután is szoktam inni egy nagy adag tejes kávét - lehetőleg rögtön szoptatás után, hátha így kevésbé kap a baba belőle... 2 és fél hónapos, de eddig nem tapasztaltam, hogy hatással lett volna rá a koffein.
2012. márc. 15. 08:52
 7/10 anonim ***** válasza:

5. válaszoló vagyok

Eszembe jutott még, hogy a koffeinnek sok pozitív hatása is van. A nővérem kislánya koraszülött, és gyógyszerként kapott koffeint a kórházban, apnoé (légzéskimaradás) ellen. Mikor jöhettek haza, és leálltak a gyógyszerrel, mondták is neki, hogy napi 2 kávét igyon meg :)

2012. márc. 15. 12:41
 8/10 Tóth Nikolett Alexa válasza:
én napi 2 gyenge vagy 3 az 1-ben kávét ittam minden nap a szoptatás alatt is. és nekem aludt tőle a kisfiam! én nem vettem észre hogy valami hatása lett volna a babára akár mikor is!
2012. márc. 15. 15:39
 9/10 feketepeter ***** válasza:
Szerintem a legjobb, ha koffeinmentes kávét iszol (bár azt tudom, hogy a szokásoktól nehéz megszabadulni, sokan a terhesség meg szoptatás alatt is cigiznek)
2012. márc. 17. 07:01
 10/10 anonim válasza:

Üdv!

Én az első hetekben nem mertem inni semmilyen kávét, de aztán nem birtam tovább, és azóta minden reggel megiszok egy rendes nesszkávét. Igaz, gyengébbre csinálom, mint régen. Közvetlenül szopiztatás után iszom meg. Semmilyen befolyással nincs az én babámra. Most 4 hónapos és átalussza az éjszakákat.

2012. márc. 21. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!