Ki hogyan szedi a Bromocriptin-t tejapasztásra, hogy ne legyenek mellékhatásai?
Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 11:51
1/13 xStefix válasza:
Muszáj szedned?
A tanfolyamon nagyon óvtak tőle a szakik...
2/13 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, magas a prolaktin szintem és nem akar apadni a tejem. Eddig a norcolut-ot szedtem, de az nem nagyon hatott. Ma vettem be az első fél szemet, de elég rosszul vagyok tőle. Remélem ennél csak jobb lesz!
2012. júl. 20. 17:50
3/13 anonim válasza:
Én sajnos sehogyan nem tudtam úgy szedni, hogy ne legyen mellékhatása. Alig volt vérnyomásom, rémálmaim voltak, hányingerem, remegtem, és az utolsó napon, amikor bevettem hallucináltam is. Akkor a férjem (ő orvos) leállított róla, pedig még kellett volna szednem. Bevállaltuk inkább a hagyományos, hideg vizes kendős-keveset ivós apasztási módszert. Sokáig szenvedtem vele, de én sajnos abszolút nem bírtam tolerálni ezt a gyógyszert, soha, semminek nem éreztem mellékhatást, de ez egy borzalom.
4/13 anonim válasza:
(Kevesen reagálnak rá amúgy olyan hevesen, mint én, tehát ne belőlem indulj ki, csak azt akartam mondani, hogy óvatosan szedve is fel kell készülni a mellékhatásaira.)
5/13 A kérdező kommentje:
Nem azért reagált rá hevesen a szervezeted, mert nem fokozatosan kezdted el szedni a gyógyszert?
Én a tegnapi után nagyon félek bevenni a mait, és erősen gondolkozom, hogy csak egy negyedet veszek be.
2012. júl. 21. 09:57
6/13 anonim válasza:
Nem, féllel kezdtem, öt napig szedtem felet, már akkor is nagyon rosszul voltam.
7/13 A kérdező kommentje:
És Neked is magas volt a prolaktinod? Én bevettem a második felet :O
2012. júl. 21. 11:57
8/13 anonim válasza:
Nem volt magas, nekem azonnal szülés után kellett elkezdenem szedni, tehát lehet, hogy ezért is hatott rám ennyire rosszul.
9/13 A kérdező kommentje:
És végül is elapadt a tejed? Én erősen gondolkozom, hogy holnap már nem veszek be belőle, mert nagyon rosszul vagyok tőle. Csak nem tudom így hogyan fog elapadni a tejem és normalizálódni a hormonszintem. Jó lenne, ha lenne valami más módszer erre.
2012. júl. 21. 17:55
10/13 anonim válasza:
Van, csak sajnos annak 1 heti adagja 20 ezer forint, és rengeteg ideig kell szedni. Nekem végül is a Bromo 5 nap alatt lecsökkentette úgy, hogy csak pár csepp volt, a maradékot úgy apasztottuk, ahogyan említettem. De nálam picit más volt a helyzet, igazából preventíve használtuk, hogy semmiképpen ne is legyen tej. (Sajnos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!