Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Bromocriptin tejapaztás?

Bromocriptin tejapaztás?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tele van a mellem még, pedig már 5 hónapja nem szoptatok...bromocriptin irt fel a doki mert 1-2 csomó fájdalmas i a hónaljamban...de én olyan rosszul lettem, tegnap vettem be 1 szemet este direkt ha esetleg erős mellékhatások lennének reggelre ne legyen bajom, hááát én azóta em tudok magamról...reggel 2x majdnem eláultam, azóta szétmegy a fejem és hányingerem is volt :(

Elhagynám a gyógyszert de az urtica 30ch sem jött be apasztásra, minimálisan jön még tej ha megnyomom, mikor múlik el teljesen? igazából csak a fájdalmas csomók zavarnak, a többi nem, de ez a gyógyzer valami katasztrófa :(

_Nálatok nem volt ilyen probléma, hogy szoptatás elhagyása után még csomós volt vagy fájdalmas ? neekm is igazából a hónaljamban fáj és nem a mellem, de a melleim meg tele vannak csomókkal :(

Erről a bromocriptin ról van tapasztalatotok?

köszi előre is

(sztetek fejfájsra vehetek be most valamit?)

2012. jún. 6. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez volt a Bromotól, nem szedtem tovább... Kifejni nem lehetett, csúnya vége lett, szóval szerintem szedd, és egy idő után enyhül a mellékhatás.
2012. jún. 7. 19:17
 2/2 A kérdező kommentje:
szia nem tudom szedni :( meghalok tőle komolyan :( mi lett veled utánna?
2012. jún. 8. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!