Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek a bromocriptin...

Mit tegyek a bromocriptin álmossága ellen?

Figyelt kérdés

2 napja szedem a bromocriptin-t a tejapasztásra 2-szer felet szedtem 2 napig mától viszont már 2-szer 1-et kell 1 hónapos kúrával.(2 dobozzal).Nagyon álmos vagyok tőle.Tegnap hányingerem volt s fáj a fejem.El fog múlni vagy ez még erősödni fog??

Mit csináljak,hogy ne legyek ennyire álmos?Igyak egy erős teát?Kávézni nem szoktam.

A tejem viszont úgy érzem csökken.

2011. ápr. 11. 07:44
 1/7 Strigi ***** válasza:
A gyógyszer tájékoztatója egyértelműen írja, hogy a mellékhatások csökkentéséhez fokozatosan kell elkezdeni a szedést, illetve a napi adagot minél több alakalomra elosztani a nap folyamán. Ha az egyenletes bevitel nem elég, akkor csökkentsd a szobád hőmérsékletét (persze ilyenkor fokozottan ügyelj a vitaminokra, nehogy megfázz!), mozogj többet, szokjál rá a kávéra. :)
2011. ápr. 11. 08:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Kell egy kis idő, mire megszokja a szervezeted. Én 3 hete szedem. 1 hétig 1xfél. 2. héten 1x1. Most 2x1, de még mai napig hányingerem és fejfájásom van napközben. Még kb 1 hét, mire megszokja a szervezetem. Már szedtem régebben is, így erre fel voltam készülve, hogy így leszek:(

Kitartás!

2011. ápr. 11. 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja! Azt elfelejtettem írni, hogy még plusz mellékhatásként a + kilókkal is számolnom kell. Így alig eszem valamit napközben, este 6 után pedig egyáltalán semmit. Délután is már csak inkább zöldség, vagy gyümölcs és sok-sok folyadék.
2011. ápr. 11. 08:13
 4/7 A kérdező kommentje:
S te nem vagy álmos tőle???
2011. ápr. 11. 08:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Te mire kaptad a gyógyszert?S mennyi ideig kell szedned?
2011. ápr. 11. 08:15
 6/7 anonim ***** válasza:

tegnap 08:13

De igen álmos vagyok tőle+ nem csak hányingerem van....

egyébként magas prolaktin szintre kaptam

2011. ápr. 12. 05:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Nekem tegnap óta már a fejem is nagyon fáj!!!!!!!!!!!

De muszáj vagyok szedni,mert csak így apad el a tejem.

2011. ápr. 12. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!