Akik már elhagyták az éjszakai szoptatást azoknak mikor jött meg?
Figyelt kérdés
Hány hónapos korában aludta át az éjszakát és mikor jött meg először?2012. júl. 20. 02:49
1/5 anonim válasza:
Szoptatás abbahagyása után 6 hónappal jött meg.
2/5 anonim válasza:
1 évesen aludta át az éjszakát, onnantól csak este szoptattam 14 hóig. akkor jött meg amikor már érezhetően alig volt tejem, 14 hós kora előtt pár nappal.
3/5 anonim válasza:
2-6 hónapos kora között egyáltalán nem szopizott éjjel, mégsem jött meg ezalatt. Pont 1 éves és 1 napos volt, amikor újra megjött, pedig akkor már durván visszaszokott az éjjeli szopira.
4/5 anonim válasza:
Szia!nekem 6honapig át aludta az éjjelt jötek az elsö fogak nem is volt gond aztán mikor a 3-4 jöt éjjel rengeteget kellt ujra majd ki bujtak ujra aludt 1évesen megint kellt párszor 2hétig most 5honapja át alusza az éjjelt ja és nekem 14honaposan jöt meg elöször 2honapja azota se!!és ö már vagy 5honapja nem szopik éjjel se este!
5/5 sumergo válasza:
6hetes volt, mikor megjött először, azóta rendszeres. Az éjszakát átaludta a kislányom olyan 5 hónapos kora óta, de most újra kel reggel 4-5 körül, mert bújnak ki a fogai, ezért nyugtalanul alszik. Egyébként még naponta többször szoptatok, 9 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!