Mennyire normális az, hogy 2,5 hónappal a szoptatás abbahagyása után, ha megnyomom egy csepp megjelenik a mellemen?
Figyelt kérdés
13 hónapig szoptattam és április végén választotta el magát a kislányom. Nem volt semmi csomósodás, rossz érzet " simán" elapadt a tejem. Igazából már nem volt sok tejem addigra, DE! Azóta is,ha megnyomom egy csepp azért előjön mindig. Azt olvastam, hogy 40 nap az elapadási idő, de ez már duplán is eltelt. Meddig lehet ez normális? (JA egyébként nem szoktam nyomogatni,kb 2 hetente megnézem, hogy jön e még,és ennyi.)2012. júl. 17. 22:38
1/4 anonim válasza:
Én 8 hónapja nem szoptatok, és még mindig megjelenik egy-egy csepp, ha megnyomom a mellem.
2/4 A kérdező kommentje:
uhh,ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz.Azt hitem,hogy simán elapad és aztán ennyi...
2012. júl. 17. 22:45
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2012. júl. 18. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!