Hónaljban ujjbegynyi dudor mitől lehet?
Figyelt kérdés
Mióta szoptatok azóta vettem észre hogy mind2 hónaljamban előjött. Aztán pár nap múlva a balban eltűnt,de a jobban azóta is ott van. Mitől lehet? Megmutassam dokinak?2012. júl. 15. 14:19
1/4 anonim 

válasza:

Szia! A biztonság kedvéért kérdezd meg a védőnőt, hogy mitévő legyél, de én azt mondanám látatlanban, hogy a szoptatás miatt megduzzadtak a nyirokcsomók, és majd elmúlik magától, ne izgulj.
2/4 anonim 

válasza:

Nekem is volt, de csak pár hétig a szülés után. A dokim azt mondta, hogy el fog múlni. Aztán ahogy teljesen beállt a kereslet-kínálat, a dudorok is megszűntek. (Amikor beindult a tejem az elején, akkor a jobb oldali hónaljamban kb. egy fél diónyi dudor volt.)
3/4 anonim 

válasza:

Húúú de jóóó h ezt írtátok! Én 13napja szültem és 3napja hóemelkedésem van és nekem is dudor a bal hónaljamban és fáj is. A tejem pár napja jobban belövellt és csomosodik nagyon a cicim. Gondoltam én meg a védőnő is azt mondta, hogy ne aggódjak csak etessek sokat meg fejjek. De így h ti is írtatok ilyet most megnyugodtam kicsit. Nektek érzékeny a dudor a hónaljban? Ilyen nyirokcsomi érzés.
4/4 A kérdező kommentje:
Szia utolsó!Képzeld,nekem azóta már elmúlt a dudor szerencsére.Biztos a szoptatástól lett,amég nem állt be rendesen a kereslet-kínálat addig ott volt,aztán amint fejtem-szoptattam eleget eltűnt.Szerintem neked ez lehet most,pár hét és elmúlik... :)
2012. aug. 12. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!