Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik a jobb, a kézi Aventos...

Melyik a jobb, a kézi Aventos vagy az elektromos Pestonka mellszívó?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?Melyiket vegyem?
2008. máj. 5. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a szülésznőkkel beszélgettem erről a kh-ban és ők mondták,hogy felesleges előre megvenni,mert senki nem tudhatja,hogy mi válik be neki.Ha megveszel egy faját,és nem jó,akkor csak felesleges pénzkidobás volt.Ha meg tusz rendesen szoptatni,akkor bőven elég,ha megtanulsz kézzel fejni,mert nem sokat lenne szükséged egy fejőgépre.(Erre szívesen megtanítanak szülés után a csecsemős nővérek.)Illetve a kh-knak is vannak mellszívóik,és ott ki is próbálhatod,hogy melyik fajta fekszik,ha mindenáron akarsz venni.
2008. máj. 5. 10:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hallottam, hogy mindenképpen elektromosat kell venni, mert azzal nem mbajlódsz, hanem csak odarakod és jön a tejcsi. Szóval sokkal hatékonyabb. Én még kismama vagyok, de én is ilyet fogok venni, ha szükség lesz rá. Az ismerősömnek ez mentette meg, hogy ne menjen el a teje, mire rájött, hogy ne bajlódjon a kézivel, ugyanis, ahhoz türelem, meg erőnlét kell!
2008. máj. 5. 10:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Én elektromosat béreltem (mert több mint 100e az ára,annak ami tényleg jó) és az nagyon bevált. Mivel nem tudtam szoptatni az lefejt mindent.

Második babánál vettem egy kis elektromosat,de az messze nem volt az igazi,így újból béreltem.

Kaptam kölcsön egy Avent kézit. Az arra jó volt,hogyha mentem valahova azt vittem.

2008. máj. 5. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem bejött az Avent kézi,előtte Pestonka elektromos volt de nem szerettem, azt béreltem. Sztem bérelj te is mielőtt vásárobál kb 1-200 Ft/hó és legalább kipróbálod hogy tetszik e.
2008. máj. 5. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia.Én is próbáltam mind a kettőt, és a kézire szavazok.Az elektromossal az volt a gond, hogy éjjel zavarta a nagyobbik lányomat a hangja, meg nagy volt,és macera volt állandóan elővennni ,meg ilyenek.Meg amúgy is jobban szerettem a kézit.tizes skálán 11-et adnék neki.
2008. máj. 5. 19:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Csak akkor kell fejni ha el akarod adni, vagy tartalékba szeretnél eltenni a biztonság kedvéért. A babáknak az a legideálisabb ha a kereslet kínálat alapján szopnak. Mivel a tej összetétele a szoptatás alatt változik, könnyen hasfájóssá válhat a babád, ha többet kap a szoptatás elején ürülő hígabb, cukros tejből. Mivel ez a szomj oltására szolgál , extrém esetben a nagyon bő tejű anyák gyermekei emiatt nem fejlődnek kielégítően. Ugyanakkor a tejtestvéreik, pedig gurulnak ugyanazon anya tejétől, mert nekik jut a zsírosabb tápláló tej. Én azt javaslom csak annyit fejjél le, hogy ne feszüljön a melled, így elkerülheted a mellgyulladást és a fejésre szánt időt töltsd a babáddal vagy egy kicsit kényeztesd magad.

Boldog babázást kívánok!

Majorné Zsuzsa dúla

2008. máj. 5. 22:17
 7/8 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a válaszokat
2008. máj. 6. 08:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Igaz én még kismama vagyok,de mi a pesztonkát vettük azt amihez orrszívó is tarozik.nekem ez humánusabbnak tűnik mint a porszívós orrszívó,a mellszívójáról is csak jót hallottam.Két barátnőm azt használta nekik bejött.A kézi nekem túl idegen és több melónak tűnik.azt az időt amit kézi fejéssel töltenék,inkább a családomra szánnám.Amúgy én 9500ftért vettem-szét kell nézni ,mert 12ért is láttam már.De pl. a lehel ui babadiszkontban ennyi azt tudom.Én bérletidíjnak többet láttam eddig egy hónapra,de biztos van ennyiért is..amúgy én is azért vettem meg,mert nem egy babára tervezünk:)Én bérelni nem bérelnék-ki tudja kinél volt előzőleg-nekem ez túl intim dolog...Remélem tudtam segíteni.Jah és lehet igazuk van a nővérkéknek,hogy ráérsz még,de én nem akartam egy újszülött babával rohangálni ha mégis kell a férjemre meg nem akartam ilyet bízni.De ezt neked kell tudni mi a legjobb neked.
2008. máj. 11. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!