Szerintetek ez így normális?
Figyelt kérdés
Még szoptatom az 1 éves fiamat, és 4 hónapos kora óta megjött minden hónapban, viszont az utóbbi két alkalommal azt vettem észre, hogy 3 napig tartott és kb. a 3 napra elég lett volna 1 tampon. Szerintetek a szoptatás ennyire befolyásolhatja még vagy valami más lehet? köszi a segítségeteket.2012. júl. 14. 11:45
1/2 anonim 

válasza:

Szülés elött az én mensim 7-8 napig is tartott, voltam vele orvosnál, aki azt mondta ha majd szülök gyereket akkor rövidebb lesz. Igaza lett 4-5 napig tart. A testvéremnek a szülés elött 4-5 napig tartott most meg max 3 nap, de tampont ő sem tud használni, mert nagyon evés van neki. Elment orvoshoz aki megnyugtatta, hogy ez teljesen normális dolog, örüljön neki. A biztonság kedvéért természetesen kivizsgálta, de nem talált semmi abnormálisat.
Lehet, hogy veled is ez van, de ha csak az nyugtat meg igazán, akkor inkább menj el orvoshoz.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszod, és megnyugtattál. én nem is hallottam erről:)
2012. júl. 15. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!