Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek ez így normális?

Szerintetek ez így normális?

Figyelt kérdés
Még szoptatom az 1 éves fiamat, és 4 hónapos kora óta megjött minden hónapban, viszont az utóbbi két alkalommal azt vettem észre, hogy 3 napig tartott és kb. a 3 napra elég lett volna 1 tampon. Szerintetek a szoptatás ennyire befolyásolhatja még vagy valami más lehet? köszi a segítségeteket.
2012. júl. 14. 11:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Szülés elött az én mensim 7-8 napig is tartott, voltam vele orvosnál, aki azt mondta ha majd szülök gyereket akkor rövidebb lesz. Igaza lett 4-5 napig tart. A testvéremnek a szülés elött 4-5 napig tartott most meg max 3 nap, de tampont ő sem tud használni, mert nagyon evés van neki. Elment orvoshoz aki megnyugtatta, hogy ez teljesen normális dolog, örüljön neki. A biztonság kedvéért természetesen kivizsgálta, de nem talált semmi abnormálisat.

Lehet, hogy veled is ez van, de ha csak az nyugtat meg igazán, akkor inkább menj el orvoshoz.

2012. júl. 14. 20:32
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszod, és megnyugtattál. én nem is hallottam erről:)
2012. júl. 15. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!