Normalis hogy nagyon kemeny a melle mar kezd jobban megjonni a tejem?
A melled több okból is fájhat. Egyrészt, mert még mindig tart a tejbelövellés, másrészt még nem állt be a kereslet kínálat, harmadrészt, mert nem szopizza ki a baba vagy te nem fejed ki teljesen. Az utóbbi akár mirigygyulladáshoz is vezethet. Mérd meg a lázad, mert ha lázas vagy, akkor el kell menned az orvoshoz,mert az gyulladást jelent. Sajnos nekem is begyulladt a mellem mindkét szülésem után, Nagyon sok volt a tej a babáim nem szopizták ki mindet és én sem fejtem ki a maradékot rendesen. 42 fokos lázam lett a melleim nagyon fájta, és kőkemények volt.
Beszéld meg helyes fejési technikát az orvosoddal vagy a védőnővel. Ha beáll a kereslet kínálat, akkor már nem lesz ilyen probléma.
Hideg vizes ruhával ne borogasd, mert elapadhat a tej, de a langyos ruha megengedett.
Szorítok, hogy minél hamarabb túl legyél ezen a "nehézségen", meglátod utána milyen njó érzés lesz a szopiztatás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!