Miért van ez? 10hetes babám napközben 1órán át eszik?
Figyelt kérdés
Kb.8hetes koráig a szopizást "lerendezte" 30-40perc alatt, de 2 hete egy órán keresztül eszik!és "csak" azért annyi ideig mert akkor már el veszem tőle a cicit!Amúgy szerintem már a végén nem eszik, csak úgy el van,de ha nem venném el tőle nem tudom mennyi ideig maradna-én erre azt mondom élő cumija van :)
Gondolom ezzel jól érzi magát és ennyi!? vagy végig eszik esetleg?
(amúgy nem cumizik és igény szerint szoptatom)
Engem nem zavar,utána mindig olyan kis békés,nyugodt csak nem tudom miért változtatta meg eddigi szokását?
2012. júl. 13. 13:15
1/1 anonim válasza:
Ha nem nyügös közben meg nem sír szopi után akkor eleget evett mert elvileg 30 perc alatt jól lakik.egyszerűen szeret cumizni rajtad ez nem rossz sőt ha te nem bánod és jól érzitek magatokat hagyjad csak szerintem ne egy óráig adj neki egy tíz percet.de ilyen pici korban ez nem gáz ha majd folytatja 4-5 hónaposan is na akkor lépj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!