Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki a szoptatás alatt esett...

Aki a szoptatás alatt esett teherbe, hányadik hónapban? És mikor jött meg először?

Figyelt kérdés
és hogy alakultak a dolgok terhességgel és utána?
2012. júl. 5. 14:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyéves volt a fiam, amikor először menstruáltam, 15 hónapos, amikor teherbe estem. Öthónapos terhes lehettem, amikor elválasztotta magát.
2012. júl. 5. 14:55
 2/10 anonim ***** válasza:

13 hónapos volt a lányom, őt szoptattam még. Nem jött meg egyszer se.

Úgy lettem terhes.

Iszonyú érzékeny lett a mellem, így nem adtam már a lányomnak, de nem érintette rosszul, simán átállt a reggeli esti tápszer majd tejre.

De egy barátnőm pl. szoptatott még terhesen egy jó pár hétig.

2012. júl. 5. 14:56
 3/10 anonim ***** válasza:
15 hónapos volt a kisfiam,mikor terhes lettem újra,(tervezett terhesség)a tejem sajnos 3 hét leforgása alatt elment,bár már csak nosztalgia szopizott a kisfiam nem viselte meg,hogy nem jött belőle semmi.A kisfiam születéése után 2 hónappal jött meg először,és habár rendszertelenül,de minden hónapban megjött utánna.Mivel nekem ugymond eltelt "elég jó idő" a szülés és az ujjabb terhességem között,semmilyen probléma nem adódott.Majd az akkor lesz,ha megszületik a picur csak két év lesz a gyerekek között az első pár hétben biztosan olyan leszek,mint egy zombi film hőse!:)
 4/10 anonim ***** válasza:
Szülés után a 13. hónapban jött meg a vérzésem, akkor döntöttük el a férjemmel, hogy ha jönni akar a tesó, jöhet. Akkoriban még naponta többször (4-5 alkalommal) szoptattam. Tökéletes terhesség volt, az orvosomnak is mondta, hogy szoptatok, az volt rá a válasza, hogy ameddig nem érzem, hogy görcsölne a hasam addig nyugodtan lehet. Mire a terhességem végére értünk addigra próbáltam csökkenteni a szoptatások számát, így is maradt a 2-3 alkalom... Úgy mentem szülni (programcsászár volt a korom miatt) hogy előtte még a "nagy" szopizott egyet és indultunk :) egyszer jöttek be együtt látogatni, azt hiszem másnap este, akkor ismét kérte a cicit, meg is kapta, na ennek meg is lett az eredménye. Másnap reggelre annyi tejem lett, hogy az újszülött osztály összes babája jól lakott volna :) Itthon tandemben szoptattam őket, ez már csak azért is jó volt, mert tökéletesen kiküszöböltük a féltékenységet.
 5/10 anonim ***** válasza:

8 hetes volt a babám, amikor először megjött, rendszeres is lett rögtön, pedig kizárólag szoptattam. (Viszont a lányom 6 hetes korától átaludta az éjszakát!)

15 hónapos volt, amikor tervezetten megfogant a tesó. 6,5 hónapos terhes voltam, amikor elválasztotta magát a nagy.

A terhességgel minden rendben volt.

Annyi volt csak, hogy én nagyon lefogytam, 47 kiló lettem valamikor az első trimeszterben, és a dokim azt mondta, hogy ha tovább fogynék, akkor el kell választanom a nagyot a saját egészségem miatt, de szerencsére itt átbillent a dolog, és hízni kezdtem...

2012. júl. 5. 15:03
 6/10 anonim ***** válasza:

az en lanyom 23 honapos en pedig 5 hetes terhes, meg mindig szopik, ugy 3 hete csak reggel, este, hajnalban, mert ujra dolgoznom kellett es nappal mar nem tudunk egyutt lenni viszont 1 honapja meg napjaban tobbszor is kerte. holnap megyek nogyogyaszhoz, el fogom mondani hogy szoptatok, kivancsi vagyok mit szol.

te is terhes vagy es szoptatsz, kerdezo?

2012. júl. 5. 15:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Szoptatok,3 hónapos a babám és megjött. Nem terveztünk védekezést..az első babámnál 1 éves korban jött meg.
2012. júl. 5. 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem szules utan 5. honapban jott meg. amig intenziven szopott nem is estem teherbe, csak miutan dolgozni kezdtem es csak ritkan tudott szopni.
2012. júl. 5. 17:49
 9/10 anonim ***** válasza:

szülés után 6. hétre jött meg, aztán 3 .hónapra, és a 6. hónap elején várandós is lettem a kicsivel :). még ezután 6 hónapon át szoptattam a nagyot, tehát 1 éves koráig.

Utána volt "szabad" 3 hónapom, bár sokkal nagyobb lett a második baba, és köldökzsinór komplikációk voltak, így ő császármetszéssel született, nem simán, mint a nagytesó.

Ezt leszámítva nem volt gond, csak a nagy nehezen fért az ölembe a végén szoptatásnál :).

(egyébként most is így jött meg: 6. hétre, 3. hónapra, 6. hónapra is megjött, és azóta rendszeres sajnos, pedig várhatott volna még :) :) :))

2012. júl. 5. 22:41
 10/10 assya ***** válasza:
nekem 3 honap utan jott meg,csak anyatejes volt es 11 honapos volt a "nagy", mire teherbeestem, most 15 hetes vagyok eddig problemamentes
2012. júl. 6. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!