Aki a szoptatás alatt esett teherbe, hányadik hónapban? És mikor jött meg először?
13 hónapos volt a lányom, őt szoptattam még. Nem jött meg egyszer se.
Úgy lettem terhes.
Iszonyú érzékeny lett a mellem, így nem adtam már a lányomnak, de nem érintette rosszul, simán átállt a reggeli esti tápszer majd tejre.
De egy barátnőm pl. szoptatott még terhesen egy jó pár hétig.
8 hetes volt a babám, amikor először megjött, rendszeres is lett rögtön, pedig kizárólag szoptattam. (Viszont a lányom 6 hetes korától átaludta az éjszakát!)
15 hónapos volt, amikor tervezetten megfogant a tesó. 6,5 hónapos terhes voltam, amikor elválasztotta magát a nagy.
A terhességgel minden rendben volt.
Annyi volt csak, hogy én nagyon lefogytam, 47 kiló lettem valamikor az első trimeszterben, és a dokim azt mondta, hogy ha tovább fogynék, akkor el kell választanom a nagyot a saját egészségem miatt, de szerencsére itt átbillent a dolog, és hízni kezdtem...
az en lanyom 23 honapos en pedig 5 hetes terhes, meg mindig szopik, ugy 3 hete csak reggel, este, hajnalban, mert ujra dolgoznom kellett es nappal mar nem tudunk egyutt lenni viszont 1 honapja meg napjaban tobbszor is kerte. holnap megyek nogyogyaszhoz, el fogom mondani hogy szoptatok, kivancsi vagyok mit szol.
te is terhes vagy es szoptatsz, kerdezo?
szülés után 6. hétre jött meg, aztán 3 .hónapra, és a 6. hónap elején várandós is lettem a kicsivel :). még ezután 6 hónapon át szoptattam a nagyot, tehát 1 éves koráig.
Utána volt "szabad" 3 hónapom, bár sokkal nagyobb lett a második baba, és köldökzsinór komplikációk voltak, így ő császármetszéssel született, nem simán, mint a nagytesó.
Ezt leszámítva nem volt gond, csak a nagy nehezen fért az ölembe a végén szoptatásnál :).
(egyébként most is így jött meg: 6. hétre, 3. hónapra, 6. hónapra is megjött, és azóta rendszeres sajnos, pedig várhatott volna még :) :) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!