11 hósan szopisztrájk vagy elválasztódás?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 napja töltötte be a 11. hónapot és azóta nem hajland6ó szopizni. Odateszi a száját de 1-2 pillanat múlva elfordul, meg se szívja. Már csak 1x szopizott 1nap de ezt akkor sem értem. Tejem ugyan kevés van bár már csak kevés. Szerintetek hagyjam? Vagy vissza lehet/kell csábítani valahogy?2012. júl. 4. 10:56
1/4 anonim válasza:
Szerintem elválasztja magát. Ha már nincs sok tejed sem, én hagynám. Szép volt ez a 11 hónap.
2/4 anonim válasza:
igazából kb egy éves korukig van szükségük anyatejre, úgy látszik, a fiad ezt tudja is. :)
3/4 anonim válasza:
Az enyém is ezt csinálta, reggel este szopizott még, aztán egyszer csak szó szerint kiröhögte a cicimet és ahelyett, hogy szopizott volna elkezdett játszani a mellbimbómmal nagy vigyorgások közepette. :))
Ő elválasztotta magát, többet nem kellett neki, próbáltam még pár napig, de a végeredmény ugyanaz lett. Bohóckodás! :))
Nem bántam, jó volt ez így!
Próbáld Te is, ha pár napig ég így lesz, ne erőltesd, nagyon ügyesek voltatok eddig is!
4/4 A kérdező kommentje:
Igen ő is csak vigyorog rá meg csavargatja az ujjaival. Akkor hagyom,hogy elválassza magát. De azért fájó szívvel fejezem be. :s Köszi a válaszokat!
2012. júl. 4. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!