Ez az elválasztódás jele lenne?
10 hónapos a kislányom, 6 hónapos koráig kizárólag anyatejjel tápláltam. Jelenleg ebédre, illetve uzsonnára kap szilárd ételt, de eddig igényelte ezek után is a szopizást, ezt néhány nappal ezelőtt elhagyta. A délutáni szoptatás így teljesen elmaradt, ebéd után néha kéri a cicit, néha nem. Eddig szopott 5-6 alkalommal egy nap, most reggel és tízóraira szopizik, azután már van, hogy csak este, de sokszor elfordítja rövid idő után a fejét, és nem kell neki a mellem. Éjszaka mindig felébred még legalább 1x szopizni, de az is előfordul, hogy 2x.
Nagyon félek, hogy ez nem az elválasztódás első jele akar lenni? Szerettem volna sokáig szoptatni a gyermekemet, és valahogy megvisel lelkileg, hogy ilyen hirtelen elhagyott két szoptatás, félek, hogy teljesen leválasztja magát.
Tapasztalt anyukák, mitévő legyek?
Gyereke válogatja.
10 hónap is nagyon jó idő!
A nagyobbik lányom 13 hónapig, a legkisebb 26 hónapig szopizott.
A kisfiam 8 és fél hónaposan hagyta abba, még egy hónapig fejtem neki és üvegből itta, azután már azt sem (amikor tukmáltam neki a cicit, egyszerűen ráharapott, úgyhogy nem nagyon erőltettem).
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!