Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szükséges lefejnem a cicimben...

Szükséges lefejnem a cicimben maradt tejet? Ha igen, akkor minden szoptatás után? Próbálta valaki azt a módszert, amit a la leches alapítvány ír?

Figyelt kérdés

#fejés #LaLeches
2012. júl. 2. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én anno csináltam anyósom javaslatára, fejtem minden szoptatás után, mert az anyatej termelés kereslet kínálat elven működik, így egy kicsit felturbóztam a keresletet:-) Sajnos genetikailag belém van kódolva, hogy nem tudok sokáig szoptatni, csak 7 hónapig ment, de nőági felmenőim között ezzel toronymagasan viszem a prímet, meggyőződésem, hogy emiatt.
2012. júl. 2. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én az első lányomnál fejtem. Tele volt vele a fagyasztó! 2és fél hónapig csak szopott, utána hozzátáplálás mellett 4 hónapos koráig sikerült.

Most a második kislányommal vagyok itthon. Nem fejek egyáltalán. Jövő7en lesz 9 hónapos, és még mindig szopizik:-)!

2012. júl. 2. 21:47
 3/5 Gyönyörűséges ***** válasza:
100%

Szia!

Én sem fejek, meg szoktam próbálni, de két mellből 10-20 ml jön ki, na most ezt erőltessem? Sterilizálni a szívót meg a macera, azt az időt inkább pihenéssel és egy kis netezéssel töltöm :)

Kisbabám 6 hetes, jól lakik annyival amit eszik, ami benne marad, az minimális, már legalább 3 hete nem fejek.

Remélem nem lesz baj ebből...

2012. júl. 3. 08:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem 5,5 hós a babó, de csak a legelején fejtem.

Ha elég tejed van és elég a babának teljesen felesleges fejned.

Még az elején szoktam fejni ha pl. nagyon feszült a cicim, mert a baba régebben evett, de ettől csak még több lesz a tejcsi uh most már nem fejek sosem.

2012. júl. 4. 15:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, én akkor pattantam el, amikor mondta a gyerekorvos, hogy gyűjtögessem, és fagyasszam le :D:D

Szerintem mire lefejném kézzel(ami elég jól megy) a tejemet ebben a 40 fokban, meg is romlik, mielőtt hűtőbe teszem.

2012. júl. 5. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!