Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás után kell fejni?

Szoptatás után kell fejni?

Figyelt kérdés

Olyan anyukákat kérdeznék akik szoptatnak és több tejük van mint ami egyszerre kell a babának.

A babám az egyik mellemből jól lakik de még marad benne egy kicsi és a másikba is van mivel abból már nem kér mert elég neki egy etetésre az egyik. Ilyenkor ha végzett a baba le kell fejnem a bent maradt tejet vagy majd kiszopizza legközelebb?

2012. júl. 1. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Én lefejtem mindig. Ártani nem árt.
2012. júl. 1. 10:20
 2/6 Kiki01 ***** válasza:
58%
Ha túl sok a tejed akkor ne fejd, mert attól még több lesz. Én csak akkor fejek ha feszít, akkor is csak annyit hogy elmúljon.
2012. júl. 1. 10:46
 3/6 A kérdező kommentje:
ha nem fejem ki ami benne marad akkor nem apad el a tej?
2012. júl. 1. 10:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell lefejni a maradekot, ha csak nem feszit. Nekem rengeteg tejem volt , az elso 2 honapban fejtem az esti szopi utan egy keveset, hogy ejszaka tudjak aludni. Utana mar este sem fejtem, csak akkor ha kevesebbet szopott a babam a szokasosnal es akkor is csak annyit, hogy ne feszitsen es nehogy begyulladjon. Ha gyakran szoptatsz akkor ugysem apad el.
2012. júl. 1. 12:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat:)
2012. júl. 1. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én az első két hónapot végig fejtem. Nem akartam benne hagyni 80-100 mili tejet. Lett jó sok tartalékom így, és mára beállt a kereslet kínálat is. Már, ha akarnék sem tudnék fejni. Pont annyi van, amennyi kell. Azt javaslom, ha beállt a kereslet-kínálat, akkor ne fejd, ha még nem, akkor nem ártasz vele.
2012. júl. 2. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!