Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyatejes babánál mennyi a...

XStefix kérdése:

Anyatejes babánál mennyi a legtöbb heti hízás, amiről hallottál?

Figyelt kérdés

Kicsi fiam az elmúlt két hétben majd fél kilókat hízott a tanácsadói babamérleg szerint... De ha hihetek az itthoni digitálisnak, most meg közel 60 dekát... :-o

Nem gondolom, hogy ez kóros, mert egyébként jól van, csak kíváncsi lennék, ti milyen számokról tudtok, hallottatok, mint maximum.

2012. júl. 2. 17:22
 1/7 Sókristály ***** válasza:

Nálunk is 60 dkg volt a maximum.

Meg is van az eredménye, kisfiam 3,4 km-mal született, most 1 évesen 12 kg. A napi kajájának 80%-a még anyatej.

2012. júl. 2. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Sz

Az anyatejtől nem lehet elhízni :)

Ne aggódj, és nagyon-nagyon örülj neki, hogy tudod szoptatni a babádat.

Kérdésre, hogy válaszoljak: az enyém rekordja a második hónapban 1890 g gyarapodás volt 4 hét alatt, ami eti majd félkg-ot jelent :D

2012. júl. 2. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok :)

Az enyém most 15 hós 14550 g és még a napi étkezései nay része anyatej, korababa volt 1990 g-al született :(

2012. júl. 2. 17:29
 4/7 A kérdező kommentje:

Második, aranyos vagy, általában nem én szoktam aggódni a szopin. :)

Érdekes, mert a lányom 1 évesen éppenhogy 9 kg volt, pont megháromszorozta a súlyát. Igaz, ő azóta is magas és arányos. Lehet, hogy a fiam meg inkább erősebb lesz? Mondjuk rám hasonlít. :)

2012. júl. 2. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
8 hetesem 500 grammot hurkasodott 1 het alatt:)
2012. júl. 3. 08:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Gratulálok a babához, gondoltam, hogy már megszületett, mert eltűntél egy kis időre!

Én fél kiló maximumokról hallottam, ez a 60 dkg a rekord. A fiam "csak" 40 dkg-okat hízott hetente az elején.

2012. júl. 3. 13:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm miaju.

Értem, akkor ezek szerint jól megindultunk...

2012. júl. 5. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!