Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik jobb mellszívó, az...

Melyik jobb mellszívó, az elektromos vagy a kézi-pumpás?

Figyelt kérdés

Mellszívót szeretnék vásárolni és nem tudom milyet vegyek.

A védőnőm jó minőségű elektromosat javasolt(de igazán ő sem tudja,hogy melyik jobb).Szerintetek...?Mit javasoltok,milyenek a tapasztalatok(esetleg tudtok márkanevet mondani,hogy melyik jobb?)Ha tudtok,kérlek segítsetek!Köszi

2008. ápr. 30. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kézi mellszívót használtam, nagyon drágának találtam az elektormosat, de ha lesz következő baba, akkor remélem már jobb anyagi helyzetünk lesz, és akkor feltétlenül elektromosat veszek. A kézit nem szerettem nagyon, ezért a két kis mancsommal fejtem, azzal elég könnyű volt, bár kissé fárasztó, de jól kiürítettem magamnak a mellem, pedig amíg nem próbáltam, azt hittem, hogy ez lehetetlen és én nem vagyok erre képes, de nem nehéz. A kézi mellszívómat gyógyszertárban vettem. Ha legközelebb vennék elektromosat, akkor Aventosat vennék, nagyon szeretem ezt a márkát, és ehhez rögtön hozzá lehet csavarni az Aventos cumisüveget is, tehát a tej rögtön belemegy.
2008. ápr. 30. 19:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ és mennyi egy ilyen Aventos mellszívó?
2008. ápr. 30. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elektromos van, 10 ezerért vettem. Nagyon jó, de én csak 1 napig használtam. Eladom Neked 6 ezerért. Ha érdekel írj privit.
2008. ápr. 30. 19:16
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Szia! Egyetértek az előzővel. Én is aventeset vennék, mert most medela-t vettem és nem jó, de már drága mulatság lenne beruháznom egy másikra.Fáj is, nem is szív mindig...

De mindenképpen elektromosat, lerövidül a fejési idő és szépen kiszívja.

Ja, és nem mindegy az se, hogy fejed valamibe majd átöntöd üvegbe, hogy odaadd a babának, ha nem kell mind átöntöd megint ... és sok pocsékba megy, amiért megküzdöttél!:(

2008. ápr. 30. 19:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Érdekel,csak nem tudom,hogyan irjak privit...:(
2008. ápr. 30. 19:22
 6/8 A kérdező kommentje:
A 2.válaszolónak üzenem,hogy csörögjön rám ezen a számon:06-70-294-8568 és visszahívom,köszi:)
2008. ápr. 30. 19:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha az egész tejet kell lefejnie valakinek (pl. nekem, mert a baba nem hajlandó szopni), akkor mindenképpen elektromosat kéne venni, a kézivel én csak 3 napig bírtam. Ha a maradék tejet kell csak leszívni, akkor jó a kézi is. Szerintem. Nekem is Aventes van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Persze, jó drága...
2008. máj. 3. 12:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Én pesztonkát vettem 9500ért és ráadásul orjárat tisztító is van benne.ill.rá lehet csatlakoztatni.Én sok felől csak dícséretet hallottam róla.Amúgy magyar gyártmány.Sztem így nem sok,hogy kettő az egyben van:)és cumisüvegbe feji a tejet.
2008. máj. 3. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!