Érdemes szoptatáshoz fotelt vagy relax széket venni?
Feltéve hogy érdemes beszerezni ilyen dolgokat (meg mint szoptatós párna), akkor csakis első gyerekkel, mert akkor még van esély ilyesmit használni.
Minden további gyerekkel már mindenhogy szoptat az ember, csak úgy nem, ahogy "kellene". :D
Ma pl. bal karomon szopizott a 4 hetes babám, miközben a másikkal fahéjas csigákat sütöttem, vettem ki a sütőből és öntöttem le cukros tejjel, de általános a másik gyerek orr fújása, vagy fazék kevergetése, esetleg mese olvasás vagy mi szem szájnak ingere. Minél többedik gyerek, annál találékonyabb az ember.. :o)
Én már annak is örülök, ha van egy kis időm "relax-re", hogy fotellel, vagy anélkül, az mindegy...
3 gyerekes
Nekem ez a fajta van,én nagyon szeretem.Kényelmesebb benne szoptatni,mint fekve.De nem vagyunk egyformák,mert a 2 gyerekes barátnőm amikor meglátta egyből mondta,hogy ebben nem lehet szoptatni...Párnát teszek az oldalához a könyököm alá, kézbe veszem a lányt és hátradőlök.Soha,egy percig sem fájt a hátam.Azért lehet jobban jársz,ha megvárod a szülést.Már a kórházban is fogod sejteni,hogy neked melyik a legkényelmesebb póz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!