Hogy szoptassak ha kevés a tejem? Mert van, de a bébi óránként jelzi, hogy éhes és ha végeztünk és leteszem még akkor is keresi a cicit és sír!
Egyetértek az előttem szólóval!
Ha gyakrabban szopizik, attól több lesz a tejed és egy idő után minden visszaáll a normális kerékvágásba.
De az is lehet, hogy a Te babád eleve gyakrabban szeret enni. Ha pisis-kakis pelus van elég és gyarapodik is a babád súlya, akkor semmi gond! Több tejet akar, ezért gyakrabban szopizik, amitől több tej lesz. Ez így működik. Az én fiam 3 hós koráig éjjel-nappal kb. 2 óránként evett, aztán kb. két hétig nappal volt, hogy óránként kérte, ezután visszaálltunk a 2 óránkénti evésre, majd egy hónap múlva megint gyakrabban kellett és csak ezután jött egy olyan iodőszak, amikor több idő telt el, mielőtt megint kérte volna a cicit.
Nagyon szépen fejlődött (az átlagnál ducibb volt, de ez anyatejes babánál nem baj! Ma már nem ducibb, mint a többiek és másfél éves nagyfiú).
Szóval kitartás!
Ja, és ha evés után még kell a cici, akkor nem biztos, hogy éhes, lehet, hogy csak "komfortszopizni" akar. Ez sem baj.
Sok sikert!
Köszi csajok!
Ez a komfortcici találó, mert van, hogy visszateszem a cicire amikor sír és akkor meg már nem akar szopizni.
Csak olyan rossz, hogy nem tudom miért sír, nem maradt-e éhes?
Nyugi!Egészen egyszerű!Veled akar lenni, téged akar érezni.Az én kicsikém is pl most is már 7 45 óta szopizik, ha leveszem a ciciről sír. De csak cumizik sokszor!!Biztonságban érzi magát a karomban. Imádom!Nagyon édes. Egyébként délután ő is félóránként, óránként szopizik. De így a jó neki, már több mint egy hónapja ez megy.
Biztos a te kicsidnek is csak anyahiánya van!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!