Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért van ennyi LLL ellenes?

Miért van ennyi LLL ellenes?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 28. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Mi az az LLL?????????????????????????????
2008. ápr. 28. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
La Leche Liga.
2008. ápr. 28. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Én nem tudom, talán irígységből. Vagy túl megerőltető, és önfeláldozó a módszer, illetve amit képviselnek.
2008. ápr. 28. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert túl szájbarágósan adják elő a dolgokat, meg én nem is nagyon tarton sok esetben normálisnak, ha egy már ovis gyerek szopik (márpedig ott ilyenről is olvastam, mint követendő példa). Mondanak sok hasznos dolgot, de túlzáskba esnek.
2008. ápr. 28. 21:18
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
2. és 3. válaszadó vagyok. Bocs az offolásért. Csak hirtelen megválaszoltam, mielőtt befejeztem volna tényleg a választ. De mint írtam, nem tudom, miért. Nekem is fura, hiszen nem rosszat akarnak ezzel, és én még nem találkoztam olyan írásukkal, ahol szidták volna a tápszerező anyukákat. Nekem az első tápszeres volt, a másodiknál voltaképp sok mindent "betartottam" a LLL ajánlásaiból (pl igény szerinti szoptatás), és sok mindent nem (pl cumi).
2008. ápr. 28. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
84%

Mert segíteni akarnak, és sokan ezt nem nézik jó szemmel. Valamikor drasztikusnak kell lenni, hogy felnyissák valakinek a szemét.

Én például a lányom születése előtt el sem tudtam képzelni, hogy valaha is szoptassak. Anyukám egyikünket sem szoptatta (5-en vagyunk testvérek), és a nővéreim sem szoptatták a gyermeküket. Én meg frászt kaptam a férjem azpn rokonaitól akik nyílvánosan, mindent kirakva szoptattak, csak azért, hogy megmutassák, milyen jó anyák. De ők meggyőztek, hogy elég megpróbálnom és ha nem tetszik abbahagyom. Diszkréten, engem még csak a férjem látott szoptatás közben, nem nagydobra verve. És ez a meghitt család alapja. Nem csak az létezik, ami honlapon, van más út is. Ők azért vannak, hogy megtaláld a TE és a GYERMEKED útját.

Egy 3 hónapos lány anyukája, aki boldog azért hogy hallgatott rájuk

2008. ápr. 29. 07:45
 7/7 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem azért, mert sokan mennek a maguk feje után, aztán nem sikerül a szoptatás, és kell valakire mutogatni...
2008. ápr. 29. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!