A babám ha befejezte az evést, cuminak használja a cicit. Egy ideig engedem is, aztán elveszem. Ilyenkor elkezd sírni. Hogyan tudnám erről leszoktatni?
Szia!
Mi is így voltunk,nekünk csak a mam 6+ os cumi vált be.
Fogadjunk hogy fiad van, azok ilyen cicibubusok. :))
Sajnos az első 3 hónapban az én fiacskám is 1,5 órát szopott, majd 1 óra múlva kezdtük előröl.
Szerintem nálatok is hétről hétre rövidülni fog ez az időszak. Biztos hogy jóllakik, vagy hogy nem szomjas?
Igen, Fiam van :) szerintem jóllakik, mert egy ideig intenzíven szopizik, aztán jön a cumizás. próbáltam, hogy csak 2óránként adok neki, de mióta ilyen meleg van, mellre teszem gyakrabban, hátha szomjas. pár kortyot iszik, aztán csak cicizik, de ha elveszem sír. van hogy elalszik közben, de ha leteszem a kiságyba felébred és kezdődik előlről.
a Mam 6+os cumi 6hónapos kortól való nem? azt nem merném 4hetesnek adni.
Le tudod őt szoktatni, de nagyon nem fogja megérni szerintem. A te elhatározásodtól függ csak, de valószínűleg nagy hisztik lesznek és a kisfiad is meg fogja sínyleni talán. Biztos megérné?
Lehet, hogy most épp ugrásban is van, azért is szopizik ennyit. De ha születése óta így csinál, akkor ő ilyen típus. Szerintem az a legjobb, ha ezt elfogadod és kielégíted, amit szeretne. Az ilyen babáknak ajánlják a hordozókendőt, abban könnyen lehet "menet közben" szoptatni.
köszi a tippeket! van, hogy sikerül észrevétlenül kivennem a szájából, de pár perc múlva akkor is jön a hiszti :(
az éjszaka általában 2szer szopizik. Van, hogy egyből visszaalszik, de voltunk már 2,3,4órát is ébren :(
igen, a mellemen kívül az idegrendszerem sem bírja...
Biztos, hogy jól van mellen?
Az én fiam 3 hetes, de nekem csak akkor kezd igazán kellemetlen lenni a cumizgatás, ha ritkán 1 órán át is szopizik, esténként. Ilyenkor már azért én is el szoktam tőle csenni, mert még az én mellem is érzékenyebb, hiába voltam előzőleg megeddződve.
Kérdező, amikor cumizik, figyelj oda rá, hogy ne csusszanj ki a szájából, hanem ugyanúgy mélyen tartson, mint amikor szopizik. Megeshet, hogy picit lanyhábban fog rád, azért fáj jobban a melled, amikor sokáig szopizik rajtad.
A "kilopásra" jók a fenti tippek - de ha neki ilyen nagy a szopási igénye, akkor sokat nem tudsz tenni... Illetve de, cumit adhatsz neki, de az ugye néha elég kockázatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!