Igaz az, hogy aki rendesen szopiztat arról leolvadnak am kilók?
Figyelt kérdés
Edig mindenki ezt kántálta de hallok olyat is, hogy valaki hízik szopőiztatás alatt.2008. ápr. 28. 17:20
1/7 anonim válasza:
Anya baromira meghízott szoptatás alatt,mert eperfagyit evett cukrozott eperrel és tejszínhabbal:):)De kilószám.
Amúgy ha nem viszel be fölösleges kalóriákat,hanem tartod a rendes táplálkozást,akkor valószínűleg elkezdenek lefelé menni a feljött kilók.
2/7 anonim válasza:
Én 8 hónapja szoptatok és még mindig van rajtam bőven plusz kiló, de sok le is ment.
3/7 anonim válasza:
én tartom a terhesség előtti súlyomat de sok édességet eszem mert szoptatás után nagyon kivánom
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Még egyenlőre állapotos vagyok,, mindenre odafigyelek mégis ugrálnak fel rám a kilók.Remélem ha majd eljutunk a szopizáshoz akkor abbahagyja a testem a raktározást :oD
További szép napot nektek a babócákkal.
2008. ápr. 28. 18:09
5/7 anonim válasza:
Én 30 kilót szedtem fel terhesség alatt, most 2 és fél hónapos a kislányom és már 19 lement. Abból a szüléssel 7 ment le..
6/7 anonim válasza:
Én csak négy hónapot szoptattam, 5 kilót fogytam ezalatt, nem tudom, hogy ez sok-e vagy sem, de van még plusz.
7/7 anonim válasza:
Alkati dolog, én például terhesen csak 8 kilót szedtem fel, pedig napi többször ettem édességet (csokit, somlóit stb.), szülés után 1 héttel jobban néztem ki, mint a terhesség előtt, aztána szoptatás alatt kezdett raktározni a szervezetem, pedig visszafogtam a nasikat is. Ez a 3. baba, nálam akkor ugrik le még vagy 5 kiló, amikor teljesen abbamarad a szoptatás, legalábbis remélem, hogy megint így lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!