Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Igaz az, hogy aki rendesen...

Igaz az, hogy aki rendesen szopiztat arról leolvadnak am kilók?

Figyelt kérdés
Edig mindenki ezt kántálta de hallok olyat is, hogy valaki hízik szopőiztatás alatt.
2008. ápr. 28. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Anya baromira meghízott szoptatás alatt,mert eperfagyit evett cukrozott eperrel és tejszínhabbal:):)De kilószám.

Amúgy ha nem viszel be fölösleges kalóriákat,hanem tartod a rendes táplálkozást,akkor valószínűleg elkezdenek lefelé menni a feljött kilók.

2008. ápr. 28. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 8 hónapja szoptatok és még mindig van rajtam bőven plusz kiló, de sok le is ment.
2008. ápr. 28. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
én tartom a terhesség előtti súlyomat de sok édességet eszem mert szoptatás után nagyon kivánom
2008. ápr. 28. 17:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Még egyenlőre állapotos vagyok,, mindenre odafigyelek mégis ugrálnak fel rám a kilók.Remélem ha majd eljutunk a szopizáshoz akkor abbahagyja a testem a raktározást :oD

További szép napot nektek a babócákkal.

2008. ápr. 28. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 kilót szedtem fel terhesség alatt, most 2 és fél hónapos a kislányom és már 19 lement. Abból a szüléssel 7 ment le..
2008. ápr. 28. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Én csak négy hónapot szoptattam, 5 kilót fogytam ezalatt, nem tudom, hogy ez sok-e vagy sem, de van még plusz.
2008. ápr. 28. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Alkati dolog, én például terhesen csak 8 kilót szedtem fel, pedig napi többször ettem édességet (csokit, somlóit stb.), szülés után 1 héttel jobban néztem ki, mint a terhesség előtt, aztána szoptatás alatt kezdett raktározni a szervezetem, pedig visszafogtam a nasikat is. Ez a 3. baba, nálam akkor ugrik le még vagy 5 kiló, amikor teljesen abbamarad a szoptatás, legalábbis remélem, hogy megint így lesz :D
2008. ápr. 30. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!